Leiebil Salvador

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil
  4. chevron_right
  5. Leiebil Salvador

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Salvador

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Salvador fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Salvador gjennom oss.

Salvador guide

Bilutleie Salvador

Leiebil Salvador

Salvador ligger nordøst i Brasil ved Atlanterhavskysten, og er hovedstad i delstaten Bahia. Byen ligger på en halvøy ved innseilingen til bukten «Bahia de Todos os Santos». Selve byen har 2,7 millioner innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på 3,6 millioner (2010).

Salvador er et viktig handels- og industrisentrum for nordlige Brasil, og har en betydelig eksporthavn. Byen har en rekke bygninger fra kolonitiden, og er kjent for sitt rike kulturliv. I Salvador finnes flere museer innen historie,- kunst og kultur og byens karnevaler er populære både for lokalbefolkningen og turister.

Sentrum av Salvador er delt i to deler, øvre og nedre del. Øvre bydel «Cidade Alta» ligger på en 80 meter høy klippe og er forbundet med nedre bydel «Cidade Baixa» med transportheisen «Elevador Lacerda». I den øvre bydel finnes de fleste turistattraksjonene – bl.a. gamlebyen «Pelourinho», som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her ligger en rekke barokke kirker – deriblant den vakre «Igreja São Francisco» fra 1720-tallet med sitt gullbelagte interiør.

Andre turistattraksjoner i Salvador er bl.a. palasset «Palacio Rio Branco» fra 1549 samt festningen «Forte de Santo Antônio» fra 1598. I tillegg har byen flotte sandstrender, vakre naturomgivelser samt gode shoppingmuligheter.

Salvador International Airport ligger 25 km nordøst for sentrum.

Meny