Leiebil Salvador

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil
  4. chevron_right
  5. Leiebil Salvador

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Salvador

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Salvador fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Salvador gjennom oss.

Salvador guide

Bilutleie Salvador
Leiebil Salvador

Salvador ligger nordøst i Brasil ved Atlanterhavskysten, og er hovedstad i delstaten Bahia. Byen ligger på en halvøy ved innseilingen til bukten «Bahia de Todos os Santos». Selve byen har 2,7 millioner innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på 3,6 millioner (2010).

Salvador er et viktig handels- og industrisentrum for nordlige Brasil, og har en betydelig eksporthavn. Byen har en rekke bygninger fra kolonitiden, og er kjent for sitt rike kulturliv. I Salvador finnes flere museer innen historie,- kunst og kultur og byens karnevaler er populære både for lokalbefolkningen og turister.

Sentrum av Salvador er delt i to deler, øvre og nedre del. Øvre bydel «Cidade Alta» ligger på en 80 meter høy klippe og er forbundet med nedre bydel «Cidade Baixa» med transportheisen «Elevador Lacerda». I den øvre bydel finnes de fleste turistattraksjonene – bl.a. gamlebyen «Pelourinho», som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her ligger en rekke barokke kirker – deriblant den vakre «Igreja São Francisco» fra 1720-tallet med sitt gullbelagte interiør.

Andre turistattraksjoner i Salvador er bl.a. palasset «Palacio Rio Branco» fra 1549 samt festningen «Forte de Santo Antônio» fra 1598. I tillegg har byen flotte sandstrender, vakre naturomgivelser samt gode shoppingmuligheter.

Salvador International Airport ligger 25 km nordøst for sentrum.