Leiebil Peru

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Peru

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Peru

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Peru fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Peru gjennom oss.

Peru guide

Bilutleie Peru

Leiebil Peru

Peru er et land som ligger på vestsiden av Sør-Amerika mot Stillehavet. Peru grenser mot Ecuador og Colombia i nord, Brasil og Bolivia i øst og Chile i sør. Befolkningen er på 30 135 875 (2012) innbyggere. Som de fleste land i Sør-Amerika er det offisielle språket spansk. Hovedstaden er Lima og Inkariket hadde sitt kjerneområde i dagens Peru.

Peru er et mangfoldig og spennende land å besøke. Landet har en stor arkeologisk arv fra pre-colombiansk kulturer, spesielt fra Inka-riket, og mange av dem står på UNESCOs verdensarvliste. Det desidert mest kjente attraksjonen er Machu Picchu, kjent som Inkaenes tapte by, som er en førkolumbisk inkaby 2200 m.o.h i fjellet over Urubambadalen. Machu Pichu står på listen over verdens sjy nye underverker.

Peru har et spennende kjøkken hvor en av spesialitetene er ceviche. Den har også vakker natur som spenner fra kyst til de majestetiske Andesfjellene som går gjennom landet fra nordvest til sørøst. I øst ligger Amazonas-regnskogen.

Spanjolene erobret Peru i 1531–33 og etablerte et Visekongedømme som inkluderte de fleste av sine søramerikanske kolonier. Peru ble erklært som selvstendig republikk 1821.

Hovedstaden Lima er inngangsporten til landet. Det historiske sentrum med vakre koloniale byggverk er erklært som verdensarv. Her finnes museer, noen pre-Hispanic arkeologiske steder som Caral, og et stort utvalg av kultur og rik mattradisjon.

Cuzco som var den største byen og hovedstaden i Inka-riket, er en svært populær destinasjon. Et annet must er Titicaca-innsjøen som er den høyeste farbare innsjøen i verden 3812 m.o.h. I nærheten av Chiclayo er det gjort spektakulære arkeologiske funn fra tiden før Inkaene som Herren av Sipan i Huaca Rajada og pyramidene i Túcume.

Byen Arequipa i Colca-dalen er kjent som «den hvite byen» for sin vakre koloniale arkitektur, kirker og klostre konstruert i hvit stein som er unik for regionen.

Jorge Chavez internasjonale Lufthavn ligger 14 km fra sentrum av Lima.

Destinasjoner

Meny