Leiebil Natal

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil
  4. chevron_right
  5. Leiebil Natal

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Natal

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Natal fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Natal gjennom oss.

Natal guide

Bilutleie Natal
Leiebil Natal

Natal ligger på nordøstkysten i Brazil ved Atlanterhavet, og er hovedstad i delstaten Rio Grande do Norte. Selve byen har omlag 804.000 innbyggere, mens hele storbyområdet har et folketall på 1,3 millioner (2011). Natal ligger ved munningen av elven Potengi (Potenji).

Byen er kjent for sine flotte sandstrender og sanddyner, og ifølge NASA er luften her den reneste i hele Sør-Amerika. Turisme er viktigste næringsvei for byen, men også industriproduksjon er av betydning. Natal er dessuten et regionalt senter for oljeindustrien samt et viktig samferdselsknutepunkt.

Natal har et tropisk klima med en årlig gjennomsnittstemperatur på +26 grader C. Den friske havbrisen gjør klimaet svært behagelig.

Noen av byens mest populære turistattraksjoner er bl.a. festningen «Forte dos Reis Magos» fra 1599 – som er den eldste og viktigste historiske bygningen i Natal, teateret «Alberto Maranhao» fra 1898, stranden «Ponte Negra» litt sør for sentrum, samt byens eldste kirke «Natal katedral» fra 1862.

I byparken «Dom Nivaldo Monte» finner man et monumentalt tårn – designet av den brasilianske arkitekten Oscar Niemeyer.

Andre severdigheter i Natal er bl.a. den imponerende broen «Newton Navarro» over Potengi-elven. Broen er 1,8 km lang og 100 meter høy.

I tillegg til sol, bading og strandliv kan byen tilby besøkende gode shoppingmuligheter, et yrende uteliv samt en rekke monumenter og museer. Natal har dessuten et flott akvarium samt et naturvitenskaplig museum.

Flyplassen Augusto Severo International Airport ligger 15,3 km sørvest for sentrum.