Leiebil Venezuela

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Venezuela

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Venezuela fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Venezuela gjennom oss.

Venezuela guide

Bilutleie Venezuela

Leiebil Venezuela

Venezuela er et land på den nordlige kysten av Sør-Amerika men en befolkning på 28 946 101 (2011) innbyggere. Det grenser til Colombia i vest, Brasil i sør og sørøst, og Guyana i øst. Utenfor den venezuelanske kysten er øyene Aruba, Curaçao, Bonaire og Trinidad og Tobago.
Hovedstaden er Caracas, og i tillegg til spansk, erkjenner Grunnloven mer enn tretti indianske språk.

Navnet Venezuela betyr «Lille Venezia», et navn som den spanske sjøfarer Alonso de Ojeda ga nordkysten av Sør-Amerika da han 1499 fant indianske pælebygninger i Lago de Maracaibo.

Venezuela er ansett som en stat med ekstremt høy biodiversitet og med variert landskap. I nordvest samt langs den karibiske kysten i nord ligger en forlengelse av Andesfjellene med det høyeste fjellet Pico Bolivar som ligger 5007 m.o.h. Amazonas-bassenget ligger i sør, og den karibiske kyst i nord. Det er først og fremst naturen som trekker turister til landet. Venezuela har et av de største oljereservene i verden, og økonomien er svært avhengig av olje.

Salto Ángel (englefossen) er den høyeste fossen i verden med en høyde på 1002 meter. Den  ligger i Canaima nasjonalpark sørøst i landet, og er 19 ganger høyere enn Niagara Falls.
I Morrocoy nasjonalpark som ligger nordøst ved den karibiske kysten kan en kombinere turkisblått hav og hvite strender med oppdagelser i skogene rundt som har et rikt dyreliv.

Det mest populære turistmålet er isla Margarita, en øy som ligger øst i det karibiske hav. I tillegg til å ha alt det en karibisk øy pleier å ha av vakker natur, kritthvite strender og blått hav, er den kjent for et unikt marked, et vakkert palass og flere flott kirker og katedraler, blant dem den hvite Basílica de la Virgen del Valle. Stranden Playa El Yaque har svært gode forhold forwindsurfing.

Simón Bolívar internasjonale lufthavn er landets største flyplass og ligger 21 km utenfor Caracas.

Destinasjoner

Meny