Leiebil Caracas Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Caracas Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Caracas Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Caracas Lufthavn gjennom oss.

Caracas Lufthavn guide

Bilutleie Caracas Lufthavn
Leiebil Caracas Lufthavn

Simón Bolivar International Airport of Maiquetia (CCS) er Venezuelas hovedflyplass, og ligger 24 km nordvest for Caracas sentrum.

Flyplassen heter på spansk Aeropuero Internacional de Maiquetia Simón Bolivar.

Caracas Lufthavn ble innviet i 1945, og har idag 2 terminalbygninger – en for innenlandsruter og en for utenlandsruter. Flyplassen betjener 10,4 millioner passasjerer i året (2012).

Bortimot 40 flyselskaper har direkteruter fra Caracas Lufthavn til et stort antall destinasjoner i inn- og utland. Noen av de europeiske destinasjonene er Frankfurt, Madrid, Barcelona og Paris.

Flyplassen har et godt utvalg av butikker, caféer, restauranter og snackbarer. I tillegg finnes fasiliteter som tax-free-butikk, informasjonsskranke, trådløs internett-tilgang, postkontor, bank, valutaveksling, minibanker, medisinsk senter, møterom, bønnerom og Vip-lounges.

For å komme seg til Caracas sentrum fra flyplassen, kan man benytte buss eller taxi.

Ønsker man å leie bil i Caracas, har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Hertz, Budget, Amigo Car Rental, Unirent og Europcar.