Leiebil Rio De Janeiro Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rio De Janeiro Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rio De Janeiro Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rio De Janeiro Lufthavn gjennom oss.

Rio De Janeiro Lufthavn guide

Bilutleie Rio De Janeiro Lufthavn
Leiebil Rio De Janeiro Lufthavn

Rio de Janeiro/Galeão – Antonio Carlos Jobim International Airport (GIG), også kjent som Aeroporto Internacional Galeão, befinner seg 20 km nord for Rio de Janeiro. Det går fire busslinjer til og fra flyplassen og Rio de Janeiro, det går også en shuttlebuss som stopper ved de største hotellene. Flere bilutleiefirma tilbyr servise på flyplassen, det er Budget, Avis, Hertz, Localiza, Movida, Unidas og Locar Alpha

Flyplassen er oppkalt etter den brasilianske musikeren Antonio Carlos Jobim som også nevner flyplassen i sangen «Samba do avião». I 2012 besøkte 17 491 744 Rio De Janeiro Lufthavn, det betyr en sterk økning i de siste årene og det er den nest største etter antall passasjerer i landet. I I forbindelse med FIFA World Cup i 2014 er den nå under oppussing. Tam og Gol Airlines er de selskapene som flyr til flest destinasjoner.

Flyplassen har et godt utvalg av spise- og drikkesteder samt taxfree og andre butikker. Andre fasiliteter er medisinsk senter, baby/familierom, apotek, postkontor og skjønnhetssalong.