Leiebil Brasilia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Brasil
  4. chevron_right
  5. Leiebil Brasilia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Brasilia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brasília fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brasília gjennom oss.

Brasília guide

Bilutleie Brasilia
Leiebil Brasilia

Brasília er Brasils hovedstad og befinner seg omtrent midt i landet i delstaten Goias. Byen har en befolkning på 2 609 997 (2011) innbyggere.

Brasília er den største byen i verden som ikke eksisterte på begynnelsen av 1900-tallet. Grunnen til det er at byen ble planlagt og utviklet under president Juscelino Kubitschek i 1956. Men allerede på slutten av 1800-tallet var det bestemt av Brasils hovedstad skulle ligge midt i landet. Byen ble planlagt etter prinsipper fra den kjente arkitekten Le Corbusier, og har form som et fly med kropp og vinger. Hele byen ble bygget på 41 måneder, og den 22. april i 1960 sto den klar til å oppnevnes som Brasils hovedstad.

UNESCO har inkludert Brasília på sin verdensarvliste. En av de store arkitektoniske attraksjonene er Katedralen av Brasília av arkitekten Oscar Niemeyer som ligger i gaten Eixo Monumental. På slutten av Eixo Monumental ligger Esplanada dos Ministerios, et åpent område i sentrum av Brasília. Den rektangulære plenen er omgitt av avenyer, og her ligger mange offentlige bygninger, monumenter og minnesmerker. Brasilias største park, Paraque Nacional de Brasília, er på 30 000 hektar og et populært rekreasjonsområde.

At den står på verdensarvlisten har stimulert til en utvikling av ikke-forurensende næringer som programvare, film, video og gemmologi med vekt på økologisk balanse.

Kjøkkenet har et stort mangfold, og mange av de beste restaurantene i byen ligger i Asa Sul distriktet.

Brasília-Presidente Juscelino Kubitschek International Airport ligger 11 km utenfor sentrum.