Leiebil Portimao

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Portugal
  4. chevron_right
  5. Leiebil Portimao

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Portimao

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Portimao fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Portimao gjennom oss.

Portimao guide

Bilutleie Portimao

Leiebil Portimao

Portimao ligger i Sør-Portugal ved Atlanterhavet. Byen har 45.000 innbyggere (2011), og er et av de mest populære turiststedene på Algarve-kysten. Dessuten er byen et viktig sentrum for portugisisk fiskeindustri.

Portimao er kjent for sine lange sandstrender, som innimellom brytes opp av noen ganske spesielle stein- og grotteformasjoner. Grottene kan nås med båt, og er populære besøksmål.

De siste årene har Portimao hatt en raskt økende popularitet som feriested, særlig for velhavende nordeuropeere. Byen framstår som en moderne rekreasjonsby med et kosmopolitisk preg, og mange vil karakterisere beliggenheten og naturen som paradisisk.

Det er mange aktivitetsmuligheter ved Portimao. Blant de mest benyttede tilbudene er delfinsafarier og båtturer – særlig til grottene ved sjøen, men også langs elven Arade, som har sitt utløp ved Portimao. En annen aktivitet som er typisk for Portimao, er golf. Det finnes flere flotte golfbaner i byens umiddelbare nærhet.

Ellers er Portimao en typisk shoppingby, der det finnes en rekke butikker særlig innenfor området sko, vesker og kosmetikk. Vil man oppleve sør-portugisisk natteliv, kan atmosfæren i Praia da Rocha anbefales. Der florerer utestedene, og stedet har også sitt eget casino. Praia da Rocha ligger i utkanten av Portimao –  2,8 km sør for bysentrum.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger 70 km øst for Portimao.

Meny