Leiebil Dublin Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dublin Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dublin Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dublin Lufthavn gjennom oss.

Dublin Lufthavn guide

Bilutleie Dublin Lufthavn
Leiebil Dublin Lufthavn

Dublin Lufthavn (DUB), som på irsk har det lange navnet «Aerfort Bhaile Átha Cliath», ligger i Collinstown – ca. 10 km nord for selve Dublin. Flyplassen er den travleste i Irland og betjener rundt 25 millioner passasjerer hvert år. Den er også hovedbasen for de kjente irske flyselskapene Aer Lingus og Ryanair.

Fra Dublin Lufthavn er det faste ruter til en rekke destinasjoner over over hele Europa, samt Amerika.

Det er ingen direkte togforbindelse fra flyplassen til Dublin sentrum, men en ny metrolinje er under planlegging. Bussforbindelsene er imidlertid svært godt utbygget, ikke bare mellom flyplassen og hovedstaden, men også til andre byer i Irland. Vil man heller benytte taxi, finner man en stor holdeplass rett foran ankomsthallen. Det er ellers mulig å bestille limousin med sjåfør, dersom man foretrekker det.

Mange turister ønsker å leie bil når de er i Dublin, og dette kan enkelt ordnes på flyplassen. Flere av de store, internasjonale utleiebyråene har kontorer her – bl.a. Alamo, Budget, Thrifty, Europcar, National og Sixt.

Det er to hoteller på selve flyplassen: Clarion Hotell og Radisson SAS Hotel Dublin Airport. Dessuten finnes det flere hoteller like i nærheten.

Dublin Lufthavn tilbyr et stort utvalg av barer og restauranter. I restaurant- og shoppingområdet ”The Street” finnes det mer enn 25 restauranter, barer og butikker. I tillegg har flyplassen fasiliteter som trådløs internett-tilgang, business-/konferanserom, minibanker og apotek.