Leiebil Shannon Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Shannon Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Shannon Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Shannon Lufthavn gjennom oss.

Shannon Lufthavn guide

Bilutleie Shannon Lufthavn
Leiebil Shannon Lufthavn

Shannon Lufthavn (SNN) – som på irsk heter Aerfort na Sionna – ligger på vestkysten av Irland – nærmere bestemt i grevskapet Clare. Flyplassen ligger rett ved den lille byen Shannon, i underkant av 30 km vest for den mye større byen Limerick. Flyplassen ble opprinnelig bygget som sjøflyhavn med en tollfri sone, noe som skapte grunnlag for en del industriforetak og transportvirksomhet. Shannon lufthavn er den nest mest trafikkerte flyplassen i Irland. Årlig blir bortimot 4 millioner passasjerer betjent her.

Det er gode bussforbindelser fra Shannon Lufthavn til flere irske byer, og dessuten finnes det en taxiholdeplass rett ved terminalbygget. Det er ellers mulig å leie limousin med sjåfør, dersom dette er ønskelig.

En rekke internasjonale og irske bilutleiefirmaer er representert på Shannon Lufthavn, så det er enkelt å leie bil om man skulle ønske det. Man kan i så fall velge mellom Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Dooley Car Rentals, Europcar, Hertz, Irish Car Rentals og National.

Det nærmeste hotellet er Shannon Great Southern Hotell, som ligger like ved flyplassen. Ellers finnes det flere flere hoteller å velge mellom i nærområdet. I terminalbygget er det flere barer og cafeer, samt en selvbetjent restaurant med utendørsterrasse.
Det er tre butikker på flyplassen, deriblant en butikk som selger typiske, irske produkter – samt en tax-free-avdeling.