Leiebil Shannon Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Shannon Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Shannon Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Shannon Lufthavn gjennom oss.

Shannon Lufthavn guide

Bilutleie Shannon Lufthavn

Leiebil Shannon Lufthavn

Shannon Lufthavn (SNN) – som på irsk heter Aerfort na Sionna – ligger på vestkysten av Irland – nærmere bestemt i grevskapet Clare. Flyplassen ligger rett ved den lille byen Shannon, i underkant av 30 km vest for den mye større byen Limerick. Flyplassen ble opprinnelig bygget som sjøflyhavn med en tollfri sone, noe som skapte grunnlag for en del industriforetak og transportvirksomhet. Shannon lufthavn er den nest mest trafikkerte flyplassen i Irland. Årlig blir bortimot 4 millioner passasjerer betjent her.

Det er gode bussforbindelser fra Shannon Lufthavn til flere irske byer, og dessuten finnes det en taxiholdeplass rett ved terminalbygget. Det er ellers mulig å leie limousin med sjåfør, dersom dette er ønskelig.

En rekke internasjonale og irske bilutleiefirmaer er representert på Shannon Lufthavn, så det er enkelt å leie bil om man skulle ønske det. Man kan i så fall velge mellom Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Dooley Car Rentals, Europcar, Hertz, Irish Car Rentals og National.

Det nærmeste hotellet er Shannon Great Southern Hotell, som ligger like ved flyplassen. Ellers finnes det flere flere hoteller å velge mellom i nærområdet. I terminalbygget er det flere barer og cafeer, samt en selvbetjent restaurant med utendørsterrasse.
Det er tre butikker på flyplassen, deriblant en butikk som selger typiske, irske produkter – samt en tax-free-avdeling.

Meny