Leiebil Mulhouse

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mulhouse

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Mulhouse

Finn beste pris på bilutleie i Mulhouse ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mulhouse. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mulhouse guide

Bilutleie Mulhouse

Leiebil Mulhouse

Mulhouse, som også er kjent under det tyske navnet Mülhausen, er en by som ligger helt øst i Frankrike – nærmere bestemt ved elva Ill og Canal du Rhône au Rhin. Dette er den største byen i departementet Haut-Rhin og den nest største i Alsace-regionen. Byen har ca. 112.000 innbyggere (2010), men regner man forstedene med, stiger tallet til omlag 240.000.

Mulhouse er først og fremst en viktig industriby, der vi bl.a. finner bilfabrikken Peugeot. Dessuten har byen lange tekstilindustri-tradisjoner.

Byens historie har i perioder vært turbulent, og den har skiftevis vært tysk og fransk – noe som fremdeles preger både kultur og arkitektur. Siden 1919 har byen tilhørt Frankrike, men den har fremdeles en stor tysktalende befolkning.

Blant severdighetene i Mulhouse er det flere interessante museer, bl.a. et statlig bilmuseum (Musée National de l’Automobile de Mulhouse) og Frankrikes største jernbanemuseum (Musée Français du Chemin de Fer).  Et besøk til verdens største tekstilmuseum (Le Musée de l’Impression sur Etoffes de Mulhouse) er også en spennende opplevelse. Hele 6 millioner ulike mønstre er samlet her! I tillegg har byen også et eget allmennhistorisk museum.

Blant de øvrige attraksjonene må særlig den zoologiske og den botaniske hagen nevnes.

Flyplassen Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (som betjener de tre byene Basel, Mulhouse og Freiburg) ligger 32 km sørøst for Mulhouse sentrum.

Meny