Leiebil Mulhouse

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Mulhouse

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Mulhouse

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mulhouse fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mulhouse gjennom oss.

Mulhouse guide

Bilutleie Mulhouse

Leiebil Mulhouse

Mulhouse, som også er kjent under det tyske navnet Mülhausen, er en by som ligger helt øst i Frankrike – nærmere bestemt ved elva Ill og Canal du Rhône au Rhin. Dette er den største byen i departementet Haut-Rhin og den nest største i Alsace-regionen. Byen har ca. 112.000 innbyggere (2010), men regner man forstedene med, stiger tallet til omlag 240.000.

Mulhouse er først og fremst en viktig industriby, der vi bl.a. finner bilfabrikken Peugeot. Dessuten har byen lange tekstilindustri-tradisjoner.

Byens historie har i perioder vært turbulent, og den har skiftevis vært tysk og fransk – noe som fremdeles preger både kultur og arkitektur. Siden 1919 har byen tilhørt Frankrike, men den har fremdeles en stor tysktalende befolkning.

Blant severdighetene i Mulhouse er det flere interessante museer, bl.a. et statlig bilmuseum (Musée National de l’Automobile de Mulhouse) og Frankrikes største jernbanemuseum (Musée Français du Chemin de Fer).  Et besøk til verdens største tekstilmuseum (Le Musée de l’Impression sur Etoffes de Mulhouse) er også en spennende opplevelse. Hele 6 millioner ulike mønstre er samlet her! I tillegg har byen også et eget allmennhistorisk museum.

Blant de øvrige attraksjonene må særlig den zoologiske og den botaniske hagen nevnes.

Flyplassen Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (som betjener de tre byene Basel, Mulhouse og Freiburg) ligger 32 km sørøst for Mulhouse sentrum.

Meny