Leiebil Perpignan Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Perpignan Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Perpignan Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Perpignan Lufthavn gjennom oss.

Perpignan Lufthavn guide

Bilutleie Perpignan Lufthavn
Leiebil Perpignan Lufthavn

Perpignan Airport – Rivesaltes (PGF) – som på fransk heter «Aéroport de Perpignan – Rivesaltes» – ligger 6,4 km nord for sentrum av byen Perpignan i Sør-Frankrike.

Flyplassen ble åpnet i 1964, og har 1 terminalbygning. Perpignan Lufthavn betjente 363.000 passasjerer i 2010, og har flyruter til både inn- og utland.

Flyselskapene Ryanair, Air Lingus, Air France og Flybe har direkteruter fra Perpignan Lufthavn til bl.a. Paris, London, Birmingham, Brussel og Dublin.

Flyplassen er relativt liten, og har begrensede fasiliteter for reisende. Det finnes imidlertid restaurant/café, butikk, kiosk, turistinformasjon-skranke samt minibanker i terminalbygningen.

For å komme seg inn til Perpignan sentrum, kan man benytte ordinær buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Perpignan, har man muligheter for å hente leiebilen allerede på flyplassen. Flere anerkjente bilutleiefirmaer har sine kontorer her – deriblant Avis, Budget, Hertz, Sixt og Europcar.