Leiebil Toulon Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Toulon Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Toulon Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Toulon Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Toulon Lufthavn guide

Bilutleie Toulon Lufthavn

Leiebil Toulon Lufthavn

Toulon-Hyères Airport (TLN) – Aéroport de Toulon-Hyères – også kjent som Aéroport Hyères Le Palyvestre, er en flyplass som ligger 21 km øst for Toulon (og 3 km sørøst for Hyères), i det franske departementet Var i Provence.

Toulon-Hyères Lufthavn har faste ruter til Paris, London, Brussel, Brest og Rotterdam. F.o.m. våren 2012 vil det i tillegg bli faste flygninger til/fra Oslo.

Det er flere butikker, samt bar og brasserie på flyplassen, designet som en liten ”provencalsk landsby”.  I tillegg er det turistinformasjonsskranke samt gode konferansefasiliteter. Ellers finnes det en rekke hoteller å velge mellom i og rundt Hyères sentrum – og noen av dem har gangavstand fra flyplassen.

Det er flere kommunikasjonsmuligheter om man har tenkt seg til Toulon. Den enkleste måten er å benytte en av shuttlebussene som går i fast rute fra flyplassen. En annen mulighet er å benytte ordinær buss de tre kilometrene fra flyplassen til jernbanestasjonen i Hyères, og tog derfra til Toulon. Ellers kan man selvsagt også ta en taxi.

Dersom man ønsker å leie bil i Toulon, finner man 6 ulike bilutleiefirmaer ved flyplassterminalen – deriblant Avis, Hertz, Sixt og Europcar.

Meny