Leiebil Toulon Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Toulon Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Toulon Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Toulon Lufthavn gjennom oss.

Toulon Lufthavn guide

Bilutleie Toulon Lufthavn
Leiebil Toulon Lufthavn

Toulon-Hyères Airport (TLN) – Aéroport de Toulon-Hyères – også kjent som Aéroport Hyères Le Palyvestre, er en flyplass som ligger 21 km øst for Toulon (og 3 km sørøst for Hyères), i det franske departementet Var i Provence.

Toulon-Hyères Lufthavn har faste ruter til Paris, London, Brussel, Brest og Rotterdam. F.o.m. våren 2012 vil det i tillegg bli faste flygninger til/fra Oslo.

Det er flere butikker, samt bar og brasserie på flyplassen, designet som en liten ”provencalsk landsby”.  I tillegg er det turistinformasjonsskranke samt gode konferansefasiliteter. Ellers finnes det en rekke hoteller å velge mellom i og rundt Hyères sentrum – og noen av dem har gangavstand fra flyplassen.

Det er flere kommunikasjonsmuligheter om man har tenkt seg til Toulon. Den enkleste måten er å benytte en av shuttlebussene som går i fast rute fra flyplassen. En annen mulighet er å benytte ordinær buss de tre kilometrene fra flyplassen til jernbanestasjonen i Hyères, og tog derfra til Toulon. Ellers kan man selvsagt også ta en taxi.

Dersom man ønsker å leie bil i Toulon, finner man 6 ulike bilutleiefirmaer ved flyplassterminalen – deriblant Avis, Hertz, Sixt og Europcar.