Leiebil Toulon

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Toulon

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Toulon

Finn beste pris på bilutleie i Toulon ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Toulon. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Toulon guide

Bilutleie Toulon

Leiebil Toulon

Toulon ligger ved Middelhavet, nærmere bestemt i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur, der den er hovedstad i departementet Var. Avstanden nordvestover til storbyen Marseilles er  65 km. Det bor rundt 162.000 innbyggere i selve Toulon (2010), men dersom man regner med forsteder samt nabobyen Hyères, stiger folketallet til over en halv million.

I Toulon ble Frankrikes aller første marinebase anlagt, og byen har fremdeles en viktig forsvarspolitisk betydning som hovedstasjon for den franske middelhavsflåten. Byen har også en egen sjøkrigsskole – og er ellers preget av en variert industrivirksomhet. Nærheten til de populære feriestedene langs den franske rivieraen gjør at turiststrømmen til byen er relativt stor.

Store deler av Toulon ble ødelagt under 2. verdenskrig, men en del av gamlebyen er likevel bevart. Her kan man føle seg hensatt til middelalderen når man går i de trange gatene. Et særtrekk i gamlebyen er de mange vakre fontene, den eldste fra 1668. Også den vakre Notre Dame-katedralen (eller Toulon-katedralen) ligger her. Den ble påbegynt på 1100-tallet, men ikke fullført før på 1800-tallet.

Resten av sentrum er preget av moderne etterkrigsarkitektur. En rekke eldre festningsanlegg ligger på høyder rundt byen, selv om det også finnes en del monumentalbygg fra 1800-tallet i den bydelen som ofte kalles ”Baron von Haussmann” (oppkalt etter en av det moderne Toulons ”fedre”).

Toulon kan ellers skilte med flere interessante museer – bl.a. et marinemuseum, et par historisk museer og et kunstmuseum.

Nærmeste flyplass er Toulon-Hyères Lufthavn, som ligger ca. 21 km øst for Toulon sentrum

Meny