Leiebil Australia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Australia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Australia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Australia gjennom oss.

Australia guide

Bilutleie Australia

Leiebil Australia

Australia er både en stat og et eget kontinent som, med et areal på nesten 7,7 mill. km2, utgjør godt og vel 85 % av den totale landmassen i verdensdelen Oceania.  Det bor i dag rundt 20 millioner mennesker i Australia.  Den australske urbefolkningen (aboriginerne) utgjør kun 2,2 % av dette folketallet, mens de aller fleste er etterkommere etter europeiske utvandrere.  Det dominerende språket i landet er engelsk.

Australia er en selvstendig stat innenfor det britiske samveldet og har dronning Elisabeth II som formelt statsoverhode, representert ved en generalguvernør.  I praksis er det likevel Australias egen regjering, ledet av statsministeren, som sammen med nasjonalforsamlingen styrer landet.

Australia er en moderne stat med gjennomgående høy velstand og godt utbygd infrastruktur.  Blant de viktigste næringsveiene er industri, landbruk og turisme.  Utdanning er dessuten sterkt vektlagt, og landet har hele 38 universiteter.

Noe av det som ellers særmerker Australia, er den spesielle faunaen.  Her lever det dyr som man ikke finner andre steder i verden, så som kenguru, koala, vombat (pungrotte), nebbdyr, strutsarten emu m.fl.  Store deler av det australske kontinentet består av ørken og savanner, men i regnskogsområdene finnes det en del interessante og sjeldne vekster.  Flere regnskogs- og våtmarksreservater er med på UNESCOs verdensarvliste. Australias klima er vekslende, og flere ulike klimasoner er representert.  Det behageligste klimaet finner man i den tempererte sonen sørøst i landet.

Australia har flere store byer, stort sett beliggende i sør og øst.  De mest folkerike er Sydney (4,4 mill.), Melbourne (3,7 mill.), Brisbane (1,8 mill.), Perth (1,5 mill.).  Først på sjette plass kommer hovedstaden Canberra (320.000).

Destinasjoner

Meny