Leiebil Townsville

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Australia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Townsville

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Townsville

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Townsville fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Townsville gjennom oss.

Townsville guide

Bilutleie Townsville
Leiebil Townsville

Townsville ligger på kysten nord-øst i Australia og er den største byen i delstaten Queensville. Det bor 174,462 innbyggere (2011) i byen. Siden den er den uoffisielle hovedstaden i Queensville finnes det flere statlige institusjoner her og større bedrifter. Townsville er en viktig industriby.

I Townsville kan en i gjennomsnitt nyte 320 soldager i året, og den er en viktig turistdestinasjon. Mange bruker Townsville som utgangspunkt for å besøke Magnetic Island som ikke langt unna. En av de viktigste attraksjonene er Great Barrier Reef, verdens største korallrev som strekker seg mer enn 2000 km langs Queenslands kystlinje og dekker 35 millioner hektar. Her finnes mer enn 1500 ulike arter av tropiske fisker i alle verdens farger, 300 ulike koraller og over 400 ulike arter av svamp. Mulighetene for dykking og snorkling er gode, og det finnes også overnattingsmuligheter på flere av de mange øyene.

Mange av de flotte artene fra korallrevet Great Barrier Reef kan oppleves i det store akvariet Reef HQ i Townsville. Noen avslappende dager på den lange, tropiske stranda «The Strand» kan også anbefales. Townsville by har et rolig, kosmopolitisk preg, og et godt utvalg av restauranter.

Elven Ross renner gjennom det urbane området i Townsville og er av stor betydning for byen og en viktig ferskvannskilde.

Townsville Lufthavn ligger på kysten 5 km vest for byen.