Leiebil Perth Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Perth Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Perth Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Perth Lufthavn gjennom oss.

Perth Lufthavn guide

Bilutleie Perth Lufthavn

Leiebil Perth Lufthavn

Perth Lufthavn (PER) er Australias 4. travleste flyplass, og Vest-Australias største. Flyplassen, som betjener omlag 9 millioner reisende i året, har tilsammen 3 terminaler – en internasjonal og to som benyttes til innenriksflyvninger. Den internasjonale terminalen ligger 19 km øst for Perth sentrum. Det er gratis bussforbindelse fra den internasjonale terminalen til de to innenriksterminalene, da avstanden er relativt stor.

Perth Lufthavn betjener 27 flyselskaper som har direkteruter til 77 destinasjoner – deriblant Hong Kong, Dubai, Singapore, Johannesburg og Bangkok (nov. 2011). For å komme seg inn til Perth sentrum fra flyplassen kan man benytte buss eller taxi. Bussen går imidlertid fra innenriksterminalene.

Et godt alternativ er å leie bil i Perth, og på flyplassen finnes en rekke anerkjente bilutleiefirmaer som Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty.

Perth Lufthavn tilbyr sine besøkende fasiliteter som trådløs internett-tilgang (WiFi), taxfree-butikk, ulike forretninger innen klær, sko og accessoires, Travelex (som tilbyr valutaveksling), en rekke restauranter/caféer/barer samt kort- og langtidsparkering. Det er flere hoteller i nærområdet.

Meny