Leiebil Alice Springs

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Alice Springs

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Alice Springs fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Alice Springs gjennom oss.

Alice Springs guide

Bilutleie Alice Springs
Leiebil Alice Springs

Alice Springs ligger omtrent midt i Australia –  i et av de tynt befolkede strøkene som tilhører Northern Territory (Nordterritoriet). Byen har omlag 27.500 innbyggere (2008), og ble grunnlagt i 1871 som telegrafstasjon. Alice Springs har siden den 2. verdenskrig vært forbundet med havnebyen Darwin på nordkysten, via den 1600 km lange «Stuart Hightway».

Alice Springs ligger på en øde høyslette, og er omgitt av flere ørkenområder – deriblant Simpsonørkenen. Turismen i Alice Springs har de senere år blitt en viktig inntektskilde for byen, og er et populært utgangspunkt for turer til de berømte klippeformasjonene Uluru (Ayers Rock) og Mount Olga. Uluru ligger 46,5 mil sørvest for Alice Springs – ca. 6,5 timers kjøretur med bil.

Alice Springs er også kjent for sine årlige festivaler – spesielt det populære kamelløpet «Camel Cup» som avholdes i juli måned. Andre severdigheter i byen er bl.a. telegrafstasjon-museet, en botanisk hage, krypdyrsamlingen i «Alice Springs Reptil Centre» samt det kulturhistoriske museet «Mbantu» – der man kan lære mer om aboriginsk kunst og kultur.

Flyplassen Alice Springs Airport ligger 14 km sør for sentrum, og har direktefly til en rekke større australske byer. Det går også fly herfra til turistattraksjonen Uluru (Ayers Rock).