Leiebil Alice Springs

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Alice Springs

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Alice Springs fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Alice Springs gjennom oss.

Alice Springs guide

Bilutleie Alice Springs

Leiebil Alice Springs

Alice Springs ligger omtrent midt i Australia –  i et av de tynt befolkede strøkene som tilhører Northern Territory (Nordterritoriet). Byen har omlag 27.500 innbyggere (2008), og ble grunnlagt i 1871 som telegrafstasjon. Alice Springs har siden den 2. verdenskrig vært forbundet med havnebyen Darwin på nordkysten, via den 1600 km lange «Stuart Hightway».

Alice Springs ligger på en øde høyslette, og er omgitt av flere ørkenområder – deriblant Simpsonørkenen. Turismen i Alice Springs har de senere år blitt en viktig inntektskilde for byen, og er et populært utgangspunkt for turer til de berømte klippeformasjonene Uluru (Ayers Rock) og Mount Olga. Uluru ligger 46,5 mil sørvest for Alice Springs – ca. 6,5 timers kjøretur med bil.

Alice Springs er også kjent for sine årlige festivaler – spesielt det populære kamelløpet «Camel Cup» som avholdes i juli måned. Andre severdigheter i byen er bl.a. telegrafstasjon-museet, en botanisk hage, krypdyrsamlingen i «Alice Springs Reptil Centre» samt det kulturhistoriske museet «Mbantu» – der man kan lære mer om aboriginsk kunst og kultur.

Flyplassen Alice Springs Airport ligger 14 km sør for sentrum, og har direktefly til en rekke større australske byer. Det går også fly herfra til turistattraksjonen Uluru (Ayers Rock).

Meny