Leiebil Cairns

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Australia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cairns

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cairns

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cairns fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cairns gjennom oss.

Cairns guide

Bilutleie Cairns
Leiebil Cairns

Cairns ligger nordøst i Australia ved Stillehavskysten, og tilhører delstaten Queensland. Cairns har omlag 150.000 innbyggere (2010). Havnebyen ligger ved Trinity Bay ved Korallhavet, og har utviklet seg til å bli en av Australias viktigste turistbyer.

Cairns er kanskje mest kjent for å være et perfekt utgangspunkt for ekskursjoner til storslått natur i området, som f.eks. Daintree-regnskogen, Atherton Tableland og Great Barrier Reef. Sistnevnte ligger utenfor kysten (1 times båttur fra Cairns), og er verdens største korallrev. Great Barrier Reef består av mer enn 2600 rev og øyer, og har et rikt marint liv. I 1981 ble revene oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan besøkende se vakre koraller og fisk i alle regnbuens farger.

Cairns er også kjent for sine flotte badestrender litt utenfor sentrum og sitt tropiske klima. Byen er dermed en utmerket destinasjon når man ønsker flotte naturopplevelser som f.eks. korallrev, regnskog og fossefall.

Cairns International Airport ligger 7 km nord for byen.