Leiebil Hobart

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Australia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Hobart

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Hobart

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hobart fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hobart gjennom oss.

Hobart guide

Bilutleie Hobart

Leiebil Hobart

Hobart er hovedsete og den mest folkerike byen i øystaten Tasmania. Den ble grunnlagt i 1803 som en straffekoloni og er den eldste byen i Australia etter Sydney. I 2011 hadde byen en befolkning på 211 656 innbyggere. Tasmania ligger 240 km sørøst for det australske kontinentet ved munningen av Derwent River og ved foten av Mt Wellington-fjellet.

Byen er det økonomiske og administrative sentrum i øystaten Tasmania og er også en viktig havneby, blant annet for skip som skal til Antarktis.

Lonely Planet har satt Hobart på listen over 10 anbefalte reisedestinasjoner i 2013. Hobart er spesielt kjent for Salamanca-markedet som skal være Australias beste utendørsmarked, gode shoppingmuligheter og sjømat. Desember er en fin måned å besøke på med mange førjulsaktiviteter og markeder. I slutten av desember og begynnelsen av januar hvert år holdes Smaksfestivalen. En annen kjent festival er musikkfestivalen Mona-foma som også holdes i sommermåneden januar.

Utenfor byen i Coal River Valley er det vinproduksjon. Tasmania kjølige klima (gjennomsnittstemperatur på 16 grader) gir gode vekstvilkår til lettere hvitvinsvarianter, for eksempel riesling, sauvignon blanc, og peker noir. Det finnes gode muligheter til å besøke vinprodusentene for turister.

Hobart International Airport (HBA) befinner seg 17 km fra sentrum av byen.

Meny