Leiebil Melbourne

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Australia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Melbourne

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Melbourne

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Melbourne fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Melbourne gjennom oss.

Melbourne guide

Bilutleie Melbourne
Leiebil Melbourne

Melbourne ligger på Australias sørøstkyst, og er hovedstad i delstaten Victoria. Melbourne er landets nest største by etter Sydney, og disse to byene er tilsammen Australias viktigste sentre for finans og industri. Melbourne var Australias hovedstad i perioden 1901 – 1927.

Melbourne ligger ved bukten Port Phillip Bay, og er landets viktigste havneby. I tillegg er byen   betydelig jernbaneknutepunkt.

Sentrum av Melbourne består av både gammel og ny arkitektur, og har en rekke moderne skyskrapere. En kjent bygning er den 300 meter høye skyskraperen «Eureka Tower», som sto ferdig i 2006.

Melbourne har et imponerende tilbud av kultur- og sportsbegivenheter, teatre, konsertscener, parker og grøntarealer, og er dessuten kjent for sin TV- og filmproduksjon. I tillegg kan byen friste med gode shoppingmuligheter og et variert uteliv.

En populær turistattraksjon er Melbourne Museum – det største museumskomplekset som finnes på den sørlige halvkule – som har bl.a. en spennende kulturhistorisk utstilling. I området kan man også besøke et planetarium.

Melbourne International Airport ligger 23 km nordvest for sentrum, og der Australias nest største flyplass.