Leiebil Brisbane

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Australia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Brisbane

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Brisbane

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brisbane fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brisbane gjennom oss.

Brisbane guide

Bilutleie Brisbane
Leiebil Brisbane

Brisbane ligger på sørøst-kysten av Australia ved elva Brisbane River, og er hovedstad i delstaten Queensland. Brisbane er den 3. største byen i Australia etter Sydney og Melbourne, og har omlag 2 millioner innbyggere (2009).

Området omkring Brisbane er preget av elvesletter og åser, og høyeste punkt er fjellet Mount Coot-Tha, som måler 287 m.o.h. Brisbane har et subtropisk klima med varme, fuktige somre og tørre, milde vintre. Januar er varmeste måned med en gjennomsnittstemperatur på +25 grader C.

Brisbane er en populær turistby, og har 4,6 mill. besøkende årlig fra inn- og utland. Noen av de mest besøkte severdighetene er bl.a. broen Story Bridge fra 1940 – som er en av de eldste i Australia, Chinatown, Brisbane City Hall – rådhuset fra 1930 med et byhistorisk museum, kunstgalleriet «Queensland Gallery of Modern Art» samt South Bank Parklands – et flott rekreasjonsområde ved elven med kunstig badestrand, pariserhjul, marked, restauranter og butikker.

Brisbane har også zoologisk – og botanisk hage samt et planetarium. Nær byen finnes flotte sandstrender som også er et eldorado for surfere.

Byens internasjonale flyplass – Brisbane Airport – ligger 20 km nordøst for sentrum.