Leiebil Broome

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Australia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Broome

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Broome

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Broome fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Broome gjennom oss.

Broome guide

Bilutleie Broome
Leiebil Broome

Broome er en av Australias mest populære turistdestinasjoner  og ligger i Kimberley-regionen nord i Vest-Australia. Byen har 13 218 fastboende (2010), men i høysesongen blir befolkningstallet flerdoblet. Byen er oppkalt etter Frederick Broome som var guvernør av Vest-Australia mellom 1883 og 1889. I samme tidsperiode ble den også befolket av europeiske immigranter.

Den beste perioden å besøke Broome på er fra mai til september når årstiden er på det tørreste. Da er det stabilt fint vær med sol og rundt 30 grader. Byen ligger ved Indiahavet og den største stranden, Cable Beach, er kjent for sin gylne sand. Cable Beach er også kjent for en fantastisk solnedgang som kan nytes på stranden eller fra en av restaurantene. Når det er høysesong er det lurt å være tidlig ut med reservering på grunn av at det fort blir fullt.

Byen har en interessant historie og ble bygd opp på en økonomi basert på perlefiske. Men rikdommen fra perlefisket kom ikke gratis, og på byens japanske kirkegård ligger 900 japanske dykkere som mistet livet mens de dykket etter perler.
I dag finnes det oppdrettsanlegg med østers.

Broome International airport ligger under en km utenfor sentrum av Broome.