Leiebil Canberra

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Australia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Canberra

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Canberra

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Canberra fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Canberra gjennom oss.

Canberra guide

Bilutleie Canberra
Leiebil Canberra

Canberra er hovedstaden i Australia. Med en befolkning på 367 752 innbyggere (2012) er den Australias største innlandsby. Den ligger helt sørøst på kontinentet, 281 kilometer sørvest for Sydney og 650 kilometer nordøst for Melbourne.

Canberra ble utpekt til nasjonal hovedstad i 1908 som et kompromiss mellom Sydney og Melbourne som er Australias to største byer. Den skiller fra andre australske byer fordi det ble bygget fra grunnen som en planlagt by. Byggingen ble startet i 1913 av Chicago-arkitektene Walter Burley Griffin og Marion Mahony Griffin. Canberra har den laveste arbeidsledigheten i Australia siden det er her de fleste offentlige institusjonene befinner seg. Gjennomsnittsalderen er også lavere enn andre steder i Australia, og økonomien svært god og stabil. Selv om Canberra også har mange attraksjoner og et bra uteliv, er det vanlig å dra til Sydney i helgene.

Utformingen av byen ble påvirket av haveby-bevegelsen og har store områder med naturlig vegetasjon og parker. På grunn av dette kalles Canberra buskehovedstaden. Canberra ligger ikke langt fra Namadgi National Park og Tidbinbilla Nature Reserve. Den er kjent for sin blomsterutstilling fra midten av september til begynnelsen av oktober hvor mer enn en million blomster er med å feire den australske våren. Siden den ligger helt sør i Australia har den fire årstider.

Canberra International Airport ligger 8 kilometer nordvest for byen. De fleste internasjonale flyvninger går via Sydnet eller Melbourne.