Leiebil Canberra

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Australia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Canberra

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Canberra

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Canberra fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Canberra gjennom oss.

Canberra guide

Bilutleie Canberra

Leiebil Canberra

Canberra er hovedstaden i Australia. Med en befolkning på 367 752 innbyggere (2012) er den Australias største innlandsby. Den ligger helt sørøst på kontinentet, 281 kilometer sørvest for Sydney og 650 kilometer nordøst for Melbourne.

Canberra ble utpekt til nasjonal hovedstad i 1908 som et kompromiss mellom Sydney og Melbourne som er Australias to største byer. Den skiller fra andre australske byer fordi det ble bygget fra grunnen som en planlagt by. Byggingen ble startet i 1913 av Chicago-arkitektene Walter Burley Griffin og Marion Mahony Griffin. Canberra har den laveste arbeidsledigheten i Australia siden det er her de fleste offentlige institusjonene befinner seg. Gjennomsnittsalderen er også lavere enn andre steder i Australia, og økonomien svært god og stabil. Selv om Canberra også har mange attraksjoner og et bra uteliv, er det vanlig å dra til Sydney i helgene.

Utformingen av byen ble påvirket av haveby-bevegelsen og har store områder med naturlig vegetasjon og parker. På grunn av dette kalles Canberra buskehovedstaden. Canberra ligger ikke langt fra Namadgi National Park og Tidbinbilla Nature Reserve. Den er kjent for sin blomsterutstilling fra midten av september til begynnelsen av oktober hvor mer enn en million blomster er med å feire den australske våren. Siden den ligger helt sør i Australia har den fire årstider.

Canberra International Airport ligger 8 kilometer nordvest for byen. De fleste internasjonale flyvninger går via Sydnet eller Melbourne.

Meny