Leiebil Poitiers

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Poitiers

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Poitiers

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Poitiers fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Poitiers gjennom oss.

Poitiers guide

Bilutleie Poitiers
Leiebil Poitiers

Poitiers ligger i Vest-Frankrike, og er hovedby både for regionen Poitou-Charentes og  departementet Vienne. Poitiers har omlag 90.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på ca. 250.000 (2009).

Byen ligger ved elven Clain – 155 km sørøst for Nantes. Poitiers er først og fremst en administrasjons,- kommunikasjons- og handelsby. Byen har dessuten eget universitet, som ble grunnlagt i 1432.

En stor turistattraksjon i Poitiers er det historiske sentrum, som er omgitt av rester av bymurer fra middelalderen. Her ligger også den gotiske St. Pierre-katedralen fra 1379, kirken «Notre-Dame la Grande de Poitiers» fra 1100-tallet – med sin flotte fasade samt basilikaen «St. Hilaire le Grand» fra 1000-tallet.

Andre severdigheter i byen er bl.a. Justispalasset «Le Palais de Justice de Poitiers» fra 1100-tallet, vanntårnet fra 1887 samt kunstmuseet «Musée Sainte-Croix» med utstillinger av malerier og skulpturer.

10 km nord for byen ligger den populære temaparken «Futuroscope», der attraksjonene omfatter observasjonstårn, planetarium, IMAX-kino og mye, mye mer. Mange av attraksjonene er basert på avansert teknologi og multimedia. Futuroscope hadde 1,8 millioner besøkende i 2010.

Flyplassen Poitiers-Biard Airport ligger 3 km utenfor sentrum.