Leiebil Nantes

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Nantes

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Nantes

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Nantes fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Nantes gjennom oss.

Nantes guide

Bilutleie Nantes

Leiebil Nantes

Nantes ligger i den franske regionen Pays de la Loire, og er hovedstad i departement Loire-Atlantique. Frankrikes lengste elv, Loire, deler byen i to, og fra sentrum er det om lag 50 km til der elva renner ut i Atlanterhavet, litt sør for Bretagne. Nantes har rundt 285.000 innbyggere (2010), men tar man forstedene med, stiger folketallet til over 800.000.

På grunn av at Loire er seilbar, har Nantes tradisjonelt vært en viktig havneby – i tilegg til at den også ellers er et betydningsfullt trafikk-knutepunkt, samt en travel industriby.

Byens historie strekker seg tilbake til romertiden, og den spilte en spesielt betydningsfull rolle som sete for handelen med Amerika før den franske revolusjon. Mye av byens gamle arkitektur ble ødelagt under 2. verdenskrig.

En del viktige bygninger er imidlertid bevart, og er i dag blant byens mest populære turistattraksjoner. Det gjelder bl.a. deler av ”gamlebyen” Bouffray, som omkranser et middelalderslott som hertugene av Bretagne disponerte på 1400- og 1500-tallet – og  «Cathédrale de St.-Pierre-et-St.-Paul» fra 1400-tallet, som ikke ble fullført før i 1886.

Ellers kan Nantes by på flere interessante museer, bl.a. et kunstmuseum og et naturhistorisk museum. Og vil man ha panoramautsikt over byen, kan man besøke tårnet «La Tour Lu», som står ved inngangen til en tidligere berømt, nå nedlagt, kjeksfabrikk.

Nærmeste flyplass er Nantes Atlantique Airport, som ligger 8 km sørvest for byen.

Meny