Leiebil Poitiers Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Poitiers Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Poitiers Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Poitiers Lufthavn gjennom oss.

Poitiers Lufthavn guide

Bilutleie Poitiers Lufthavn
Leiebil Poitiers Lufthavn

Poitiers-Biard Airport (PIS) heter på fransk «Aéroport de Poitiers-Biard», og ligger 3 km vest for Poitiers sentrum i Vest-Frankrike.

Flyplassen ble åpnet i 2002, og har 1 terminalbygning. Det går direkteruter herfra til inn- og utland,  og flyselskaper som  Airliair og Ryanair har både helårs- og sesongmessige flyruter til Lyon, Ajaccio (Korsika), London, Edinburgh, Düsseldorf, Nice, Venezia, Roma, Barcelona og Milano.

I terminalbygningen finnes flere fasiliteter for reisende – deriblant café, restaurant, bar, minibank (ATM), internett-tilgang (Wi-Fi), VIP-Lounge samt noen få butikker som selger gaver/souvenirer.

Transportmidler inn til Poitiers sentrum består først og fremst av taxi eller buss. Dersom man ønsker å leie bil i Poitiers, har bilutleiefirmaene Hertz, Avis, Budget, Europcar og National sine kontorer i ankomsthallen på flyplassen.

Det er ingen hoteller ved Poitiers Lufthavn, men det finnes godt med overnattingssteder i sentrum.