Leiebil Auxerre

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Auxerre

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Auxerre

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Auxerre fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Auxerre gjennom oss.

Auxerre guide

Bilutleie Auxerre
Leiebil Auxerre

I regionen Bourgogne, 150 km sørøst for Paris, ligger byen Auxerre som har 37.600 innbyggere (2002). Byen ligger i en skråning ned mot elva Yonne, hvor det også er en liten havn. Hovedproduktet i  Auxerre er vin, spesielt Chablis.

Auxerre har mange severdigheter å by på , og har siden 1995 vært medlem av «Ville d’art et d’Histoire», som betyr at i denne byen kan man oppleve mye kunst og historie.Besøker man den gotiske Saint-Etienne-katedralen i byen, kan man beundre glassmalerier fra 1200-tallet. Ellers man kan dra til et kloster som heter Saint-Germain Abbey, der deler av bygningen stammer fra 900-tallet.

I gamlebyen i Auxerre finner man Klokketårnet, som er bygget i år 1500.  Ved Nivernais Canal ved elva Yonne, kan man i sommerhalvåret leie elektriske båter og ta seg frem på kanalen. Dette er populært både for liten og for stor.