Leiebil San Sebastián

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie San Sebastián

Sammenlign priser og finn billig leiebil i San Sebastián fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i San Sebastián gjennom oss.

San Sebastián guide

Bilutleie San Sebastián

Leiebil San Sebastián

San Sebastián er hovedstad i den nord-spanske provinsen Guipúzcoa. Avstanden til grensen mot Frankrike er ca. 17 km. Innbyggertalet ligger på rundt 185.000 (2011). San Sebastián har i en årrekke vært kjent som et fasjonabelt badested, og i tidligere tider hadde det spanske hoff sin sommerresidens her. San Sebastián har en viktig funksjon både som havne- og industriby, men den viktigste næringsveien er likevel turismen.

En annen måte å presentere San Sebastián på, er å kalle den et av Baskerlands fremste turistmål. Baskerland er betegnelsen på et historisk urfolksområde innerst i Biscayabukta, som omfatter både en spansk og en fransk del. Baskisk kultur preger dermed i sterk grad både historie og folkeliv i San Sebastián, noe som kommer særlig tydelig til uttrykk i den årlige ”Semana Grande”-festivalen. Da arrangeres det tyrefekting, opptog, konserter, tivoli og konkurranser innenfor den særegne baskiske ro-sporten.

En viktig grunn til San Sebastiáns popularitet som turistmål, er de to lange sandstrendene – en på hver side av sentrum. «La Concha» er den lengste av dem, og er regnet som en av verdens aller fineste. Den andre stranden er særlig populær blant surfere.

Det som ellers preger San Sebastián, er arkitektur i victoriansk stil – både i sentrum og langs de vakre strandpromenadene. I havneområdet, der det tidligere lå tett i tett med fiskeboder, er det i dag eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter.

Nærmeste flyplass er San Sebastián Airport, som ligger 20 km nordøst for sentrum.

Meny