Leiebil San Sebastián

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie San Sebastián

Sammenlign priser og finn billig leiebil i San Sebastián fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i San Sebastián gjennom oss.

San Sebastián guide

Bilutleie San Sebastián
Leiebil San Sebastián

San Sebastián er hovedstad i den nord-spanske provinsen Guipúzcoa. Avstanden til grensen mot Frankrike er ca. 17 km. Innbyggertalet ligger på rundt 185.000 (2011). San Sebastián har i en årrekke vært kjent som et fasjonabelt badested, og i tidligere tider hadde det spanske hoff sin sommerresidens her. San Sebastián har en viktig funksjon både som havne- og industriby, men den viktigste næringsveien er likevel turismen.

En annen måte å presentere San Sebastián på, er å kalle den et av Baskerlands fremste turistmål. Baskerland er betegnelsen på et historisk urfolksområde innerst i Biscayabukta, som omfatter både en spansk og en fransk del. Baskisk kultur preger dermed i sterk grad både historie og folkeliv i San Sebastián, noe som kommer særlig tydelig til uttrykk i den årlige ”Semana Grande”-festivalen. Da arrangeres det tyrefekting, opptog, konserter, tivoli og konkurranser innenfor den særegne baskiske ro-sporten.

En viktig grunn til San Sebastiáns popularitet som turistmål, er de to lange sandstrendene – en på hver side av sentrum. «La Concha» er den lengste av dem, og er regnet som en av verdens aller fineste. Den andre stranden er særlig populær blant surfere.

Det som ellers preger San Sebastián, er arkitektur i victoriansk stil – både i sentrum og langs de vakre strandpromenadene. I havneområdet, der det tidligere lå tett i tett med fiskeboder, er det i dag eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter.

Nærmeste flyplass er San Sebastián Airport, som ligger 20 km nordøst for sentrum.