Leiebil Bastia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bastia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bastia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bastia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bastia gjennom oss.

Bastia guide

Bilutleie Bastia
Leiebil Bastia

Havnebyen Bastia ligger nordøst på øya Korsika i Middelhavet, og er hovedby i det franske departementet Haute-Course. Bastia har omlag 45.000 innbyggere (2010), og er kjent for å være en av de vakreste byene på Korsika. Byen er dessuten kjent for sine gode viner.

Bastia har stor turisttrafikk sommerstid, og fra havnen går det ferger til både Frankrike og Italia.

Den gamle havnen i Bastia «Port de Plaisance» er et yndet sted for turister – der man finner mange hyggelige caféer og restauranter. Også gamlebyen er en stor attraksjon – med sine pittoreske gater og trange smug. Her ligger også kirken Saint-Jean-Baptiste fra 1600-tallet – som er den største kirken på Korsika.

Andre severdigheter i Bastia er bl.a. St. Mary-katedralen fra 1495, festningen «Le Citadelle» fra 1300-tallet (med sitt klokketårn fra 1500-tallet), det vakre store torget «St. Nicolas» samt Korsikas etnografiske museum (som holder til i Guvernørens palass). Museet har utstillinger innen geologi, flora, historie, kunst og folketradisjon.

For dem som ønsker sol- og badeliv i Bastia, finner man de beste sandstrendene litt sør for sentrum.

Byens flyplass –  «Bastia Airport – Poretta» – ligger 20 km sør for sentrum.