Leiebil Toulouse Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Toulouse Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Toulouse Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Toulouse Lufthavn gjennom oss.

Toulouse Lufthavn guide

Bilutleie Toulouse Lufthavn
Leiebil Toulouse Lufthavn

Toulouse-Blagnac Airport (TLS) – Aéroport de Toulouse-Blagnac – er en flyplass som ligger 6,7 km nordvest for Toulouse sentrum –  i regionen Midi-Pyrénées. Flyplassen betjener rundt 6,5 millioner passasjerer årlig – i tillegg til at den fungerer som teststed for flyfabrikken Airbus (som har sin hovedfabrikk i nærheten av flyplassen).

Det er direkteruter fra Toulouse-Blagnac Lufthavn til de fleste større byer i det øvrige Frankrike, samt til en rekke destinasjoner over store deler av verden.

For å komme fra flyplassen til Toulouse sentrum, er det mest effektivt å benytte shuttlebuss, men det går også en del ordinære bussruter. Ellers kan man selvsagt velge taxi. Ønsker man å leie bil i Toulouse, kan man kontakte et av de internasjonale bilutleiebyråene som er representert på flyplassen – bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt.

I og ved terminalbygget er det et godt utvalg av butikker og kiosker, samt i alt 7 serveringssteder (barer, caféer og restauranter). Andre fasiliteter på flyplassen er bank, minibanker, forretningssenter, salgsautomater samt internett-tilgang. I Blagnac-området har man mellom 10 og 20 hoteller å velge mellom, dersom det er ønskelig å overnatte i nærheten av flyplassen.