Leiebil Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Paris Charles de Gaulle Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Paris Charles de Gaulle Lufthavn gjennom oss.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn guide

Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Leiebil Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Paris Charle de Gaulles lufthavn (CDG) – Aéroport Paris Roissy Charles de Gaulle – er Frankrikes største og mest trafikkerte flyplass. Den ligger omlag 25 km nordøst for Paris sentrum, og betjener hele 60 millioner passasjerer årlig.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn er ikke bare Frankrikes, men en av Europas aller travleste flyplasser. Herfra går det faste flyruter til et stort antall destinasjoner over hele verden.

Flyplassen dekker et stort areal og omfatter hele 3 hovedterminaler, hvorav terminal 2 er inndelt i 7 ”seksjoner” med hver sin avgangshall. Dette gjør at den kan virke litt uoversiktelig.

Den letteste måten å komme til Paris på, er å benytte toget som går fra terminal 2 og 3. Fra terminal 1, må man først ta en shuttlebuss til terminal 2 eller 3. Det går selvsagt også en rekke busser fra flyplassen – eller man kan benytte taxi.

Om man ønsker å leie bil i Paris, kan man velge mellom internasjonale utleiebyråer som for eksempel Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Disse har sine filialer på flyplassen.

Det er flere restauranter og en rekke butikker og andre servicetilbud på flyplassen – deriblant leke- og spillerom, skjønnhetssalonger m.m. Dessuten har en stor lufthavn som Paris Charles de Gaulle selvsagt glimrende konferansefasiliteter med alle nødvendige tekniske hjelpemidler tilgjengelig.

Dersom man ønsker hotellrom på eller i nærheten av flyplassen, finnes det et titalls hoteller å velge mellom.

Meny