Leiebil Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Paris Charles de Gaulle Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Paris Charles de Gaulle Lufthavn gjennom oss.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn guide

Bilutleie Paris Charles de Gaulle Lufthavn
Leiebil Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Paris Charle de Gaulles lufthavn (CDG) – Aéroport Paris Roissy Charles de Gaulle – er Frankrikes største og mest trafikkerte flyplass. Den ligger omlag 25 km nordøst for Paris sentrum, og betjener hele 60 millioner passasjerer årlig.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn er ikke bare Frankrikes, men en av Europas aller travleste flyplasser. Herfra går det faste flyruter til et stort antall destinasjoner over hele verden.

Flyplassen dekker et stort areal og omfatter hele 3 hovedterminaler, hvorav terminal 2 er inndelt i 7 ”seksjoner” med hver sin avgangshall. Dette gjør at den kan virke litt uoversiktelig.

Den letteste måten å komme til Paris på, er å benytte toget som går fra terminal 2 og 3. Fra terminal 1, må man først ta en shuttlebuss til terminal 2 eller 3. Det går selvsagt også en rekke busser fra flyplassen – eller man kan benytte taxi.

Om man ønsker å leie bil i Paris, kan man velge mellom internasjonale utleiebyråer som for eksempel Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt. Disse har sine filialer på flyplassen.

Det er flere restauranter og en rekke butikker og andre servicetilbud på flyplassen – deriblant leke- og spillerom, skjønnhetssalonger m.m. Dessuten har en stor lufthavn som Paris Charles de Gaulle selvsagt glimrende konferansefasiliteter med alle nødvendige tekniske hjelpemidler tilgjengelig.

Dersom man ønsker hotellrom på eller i nærheten av flyplassen, finnes det et titalls hoteller å velge mellom.