Leiebil Brive-la-Gaillarde

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Brive-la-Gaillarde

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brive-la-Gaillarde fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brive-la-Gaillarde gjennom oss.

Brive guide

Bilutleie Brive

Leiebil Brive-la-Gaillarde

Brive-la-Gaillarde er en liten og vakker landsby med omlag 50.000 innbyggere (2009),  som ligger sørvest i Frankrike. Byen ligger i regionen Limousin, og tilhører det franske departementet Corrèze.  Brive-la-Gaillarde kalles ofte bare for «Brive».

Byen er et viktig økonomisk sentrum for regionen, og ligger ved elven Corrèze.

Brive-la-Gaillarde er rik på historie og området er kjent for sin vakre natur. Byen har flott arkitektur, og noen av de mest populære turistattraksjonene er bl.a. rådhuset fra 1600-tallet, St. Martin-kirken fra 1200-tallet, kapellet Saint-Liberal fra 1400-tallet samt det gamle vanntårnet fra 1800-tallet. Vanntårnet er åpent for publikum.

Andre severdigheter er bl.a. «Le musée Labenche» som ligger i en vakker renessansebygning, og er et byhistorisk museum med både faste og skiftende utstillinger. Også «Le centre Michelet» anbefales et besøk. Dette er et kultursenter med både museum og bibliotek. Museet viser utstillinger med fokus på 2. verdenskrig.

Brive-la-Gaillarde har flere årlige festivaler og evenementer – bl.a.  en stor årlig bokmesse samt en populær filmfestival.

Byens internasjonale flyplass – Aéroport Brive Vallée de la Dordogne – ligger 22  km sørvest for sentrum. Flyplassen ble åpnet i 2010.

Meny