Leiebil Brive-la-Gaillarde

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Brive-la-Gaillarde

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brive-la-Gaillarde fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brive-la-Gaillarde gjennom oss.

Brive guide

Bilutleie Brive
Leiebil Brive-la-Gaillarde

Brive-la-Gaillarde er en liten og vakker landsby med omlag 50.000 innbyggere (2009),  som ligger sørvest i Frankrike. Byen ligger i regionen Limousin, og tilhører det franske departementet Corrèze.  Brive-la-Gaillarde kalles ofte bare for «Brive».

Byen er et viktig økonomisk sentrum for regionen, og ligger ved elven Corrèze.

Brive-la-Gaillarde er rik på historie og området er kjent for sin vakre natur. Byen har flott arkitektur, og noen av de mest populære turistattraksjonene er bl.a. rådhuset fra 1600-tallet, St. Martin-kirken fra 1200-tallet, kapellet Saint-Liberal fra 1400-tallet samt det gamle vanntårnet fra 1800-tallet. Vanntårnet er åpent for publikum.

Andre severdigheter er bl.a. «Le musée Labenche» som ligger i en vakker renessansebygning, og er et byhistorisk museum med både faste og skiftende utstillinger. Også «Le centre Michelet» anbefales et besøk. Dette er et kultursenter med både museum og bibliotek. Museet viser utstillinger med fokus på 2. verdenskrig.

Brive-la-Gaillarde har flere årlige festivaler og evenementer – bl.a.  en stor årlig bokmesse samt en populær filmfestival.

Byens internasjonale flyplass – Aéroport Brive Vallée de la Dordogne – ligger 22  km sørvest for sentrum. Flyplassen ble åpnet i 2010.