Leiebil Rodez Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rodez Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rodez Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rodez Lufthavn gjennom oss.

Rodez Lufthavn guide

Bilutleie Rodez Lufthavn
Leiebil Rodez Lufthavn

Rodez Airport – Aveyron (RDZ), som heter på fransk «Aéroport de Rodez – Aveyron» ligger i Sør-Frankrike – 11 km nordvest for sentrum av byen Rodez.

Rodez Lufthavn er en liten – men voksende – internasjonal flyplass, som betjener omlag 140.000 passasjerer i året (2010). Flyselskapene Ryanair, Air France og Hex Air har direkteruter herfra til bl.a. Paris – Orly, Lyon, Dublin og London. I 2012 vil det også starte en ny flyrute til Brussel.

Flyplassen ble åpnet i 1970, og fikk først internasjonale flyruter i 2003. Rodez Lufthavn har 1 terminalbygning, og her finnes fasiliteter som internett-tilgang, restaurant/café/bar (åpner i juni 2012), minibank og møterom. Flyplassen er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det finnes flere hoteller i nærområdet –  deriblant det 3-stjerners «Hostellerie De Fontanges» – som ligger 10 min. i kjøretid fra terminalbygningen.

Det er ingen offentlige transportmuligheter fra flyplassen til Rodez sentrum, men utenfor terminalbygningen har man lett tilgang på taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Rodez, har bilutleiefirmaene Avis, Hertz, Europcar og National sine kontorer på flyplassen.