Leiebil Rodez Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Rodez Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rodez Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rodez Lufthavn gjennom oss.

Rodez Lufthavn guide

Bilutleie Rodez Lufthavn

Leiebil Rodez Lufthavn

Rodez Airport – Aveyron (RDZ), som heter på fransk «Aéroport de Rodez – Aveyron» ligger i Sør-Frankrike – 11 km nordvest for sentrum av byen Rodez.

Rodez Lufthavn er en liten – men voksende – internasjonal flyplass, som betjener omlag 140.000 passasjerer i året (2010). Flyselskapene Ryanair, Air France og Hex Air har direkteruter herfra til bl.a. Paris – Orly, Lyon, Dublin og London. I 2012 vil det også starte en ny flyrute til Brussel.

Flyplassen ble åpnet i 1970, og fikk først internasjonale flyruter i 2003. Rodez Lufthavn har 1 terminalbygning, og her finnes fasiliteter som internett-tilgang, restaurant/café/bar (åpner i juni 2012), minibank og møterom. Flyplassen er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det finnes flere hoteller i nærområdet –  deriblant det 3-stjerners «Hostellerie De Fontanges» – som ligger 10 min. i kjøretid fra terminalbygningen.

Det er ingen offentlige transportmuligheter fra flyplassen til Rodez sentrum, men utenfor terminalbygningen har man lett tilgang på taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Rodez, har bilutleiefirmaene Avis, Hertz, Europcar og National sine kontorer på flyplassen.

Meny