Leiebil Reims

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Reims

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Reims

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Reims fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Reims gjennom oss.

Reims guide

Bilutleie Reims
Leiebil Reims

Reims ligger nordøst i Frankrike – i regionen Champagne-Ardenne – og tilhører det franske departementet Marne. Elven Vesle (som er en sideelv til Aisne) renner gjennom byen.

Reims har omlag 181.000 innbyggere (2009), og regionen er kjent for sin produksjon av den musserende vinen champagne.

Reims er dessuten kjent for å være en viktig, historisk by – da det var her de franske konger ble kronet fra 1200-tallet og frem til 1800-tallet. Dette skjedde i byens vakre gotiske katedral «Notre-Dame» fra 1200-tallet – som idag står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Katedralen er en stor turistattraksjon og et av byens vartegn.

En annen populær severdighet i Reims er den romerske triumfbuen «La Porte de Mars» fra 300-tallet. Denne er 33 meter lang og 13 meter høy med 3 buer. Også basilikaen «St. Rémi» fra 1000-tallet anbefales et besøk.

Andre attraksjoner er bl.a. «Place Royal» med statue av Ludvig XV, «Place du Parvis» med statue av Jeanne d’Arcsamt Erkebiskop-palasset fra 1509 – som idag huser et naturhistorisk museum.

Nærmeste internasjonale flyplass er Paris – Charles de Gaulle Airport, som ligger 150 km sørvest for Reims.