Leiebil Bilbao

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Spania
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bilbao

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bilbao

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bilbao fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bilbao gjennom oss.

Bilbao guide

Bilutleie Bilbao
Leiebil Bilbao

Bilbao ligger i Biscayabukta ved Atlanterhavet i Nord-Spania, og er hovedstad i provinsen Vizcaya. Bilbao er sentrum for urfolkområdet Baskerland. Selve byen har 353.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på omlag 1 millioner (2011).

Bilbao er en viktig havneby og et industrisentrum. To mindre fjellkjeder omkranser byen – Pagasarri og Artxanda.

Byen har en rekke turistattraksjoner – bl.a. kunstmuseet «Museo del Belle Artes», Rådhuset fra 1892, Arriga-teatret fra 1890, Champs Elysee-teatret fra 1902 med sin Art Nouveau-fasade, St. Anton-kirken fra 1433, Santiago-katedralen fra 1400-tallet samt Guggenheim-museet, som ble åpnet i 1997. Museet har både faste og midlertidige utstillinger av samtidskunst. Guggenheim-museet holder til i en innovativ bygning som er dekket av titanplater og glass, og er en attraksjon i seg selv. Museet har mer enn 500.000 besøkende årlig.

Bilbao har ellers en rekke parker og grøntarealer – deriblant byparken «Dona Casilda Park». I tillegg finnes et maritimt museum, et arkeologisk museum samt et historisk (baskisk) museum.

Flyplassen Bilbao Airport ligger 12 km nord for sentrum.