Leiebil Bilbao Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bilbao Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bilbao Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bilbao Lufthavn gjennom oss.

Bilbao Lufthavn guide

Bilutleie Bilbao Lufthavn
Leiebil Bilbao Lufthavn

Bilbao Airport (BIO) ligger i Nord-Spania, omlag 12 km nord for Bilbao sentrum. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Bilbao». Dette er den viktigste lufthavnen i Baskerland og Nord-Spania, og her betjenes 4 millioner passasjerer årlig (2011).

Fra flyplassen går det direkteruter til en rekke destinasjoner i inn- og utland,  bl.a. til Amsterdam, Berlin, London, Milano og Paris.

Bilbao Lufthavn ble åpnet i 1928, og har 1 terminalbygning (som ble oppgradert og utvidet i år 2000).

Det finnes en rekke fasiliteter på flyplassen – bl.a. godt utvalg av butikker, restauranter og caféer. I tillegg har Bilbao Lufthavn taxfree-butikk, minibanker, Vip Lounges, internett-tilgang samt informasjons-disk.
Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men flere i nærområdet.

Flyplassen er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Transportmuligheter fra Bilbao Lufthavn til sentrumsområdet består av buss eller taxi. Det er planlagt å bygge en togforbindelse mellom sentrum og flyplassen.

Dersom man ønsker å leie bil i Bilbao, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – bl.a. Avis, Hertz, Sixt, Europcar og National.