Leiebil Paris Orly Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Paris Orly Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Paris Orly Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Paris Orly Lufthavn gjennom oss.

Paris Orly Lufthavn guide

Bilutleie Paris Orly Lufthavn
Leiebil Paris Orly Lufthavn

Paris Orly lufthavn (ORY) – Aéroport de Paris-Orly – ligger 15 kilometer sør for Paris sentrum. Den har to terminaler, en er for innenriksflygninger og en for utenriksflygninger. Flyplassen betjener over 26 millioner passasjerer årlig, og er med det Frankrikes nest travleste.

Orly har hovedansvaret for regionaltrafikken til og fra Paris – men det er også ruter herfra til en rekke internasjonale destinasjoner over store deler av verden.

Kommunikasjonene mellom Orly og Paris er svært gode. Ved å benytte kombinasjonen tog/metro er det en kontinuerlig forbindelse. Om man foretrekker buss, er også tilbudet bra. Avstanden er dessuten overkommelig med taxi.

Om man ønsker å leie bil, har de anerkjente internasjonale utleiebyråene som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt sine kontorer på flyplassen.

Det er flere restauranter ved Paris Orly Lufthavn, og i tillegg finnes det en rekke butikker og andre servicetilbud her – bl.a. forretningssenter, internett-tilgang og bank/valutaveksling.

Det nærmeste hotellet er Hotel Air Plus, som ligger rett ved flyplassen. Utover det har man 10-12 hoteller å velge mellom innen en radius på 5 km.