Leiebil Paris Orly Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Paris Orly Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Paris Orly Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Paris Orly Lufthavn gjennom oss.

Paris Orly Lufthavn guide

Bilutleie Paris Orly Lufthavn

Leiebil Paris Orly Lufthavn

Paris Orly lufthavn (ORY) – Aéroport de Paris-Orly – ligger 15 kilometer sør for Paris sentrum. Den har to terminaler, en er for innenriksflygninger og en for utenriksflygninger. Flyplassen betjener over 26 millioner passasjerer årlig, og er med det Frankrikes nest travleste.

Orly har hovedansvaret for regionaltrafikken til og fra Paris – men det er også ruter herfra til en rekke internasjonale destinasjoner over store deler av verden.

Kommunikasjonene mellom Orly og Paris er svært gode. Ved å benytte kombinasjonen tog/metro er det en kontinuerlig forbindelse. Om man foretrekker buss, er også tilbudet bra. Avstanden er dessuten overkommelig med taxi.

Om man ønsker å leie bil, har de anerkjente internasjonale utleiebyråene som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt sine kontorer på flyplassen.

Det er flere restauranter ved Paris Orly Lufthavn, og i tillegg finnes det en rekke butikker og andre servicetilbud her – bl.a. forretningssenter, internett-tilgang og bank/valutaveksling.

Det nærmeste hotellet er Hotel Air Plus, som ligger rett ved flyplassen. Utover det har man 10-12 hoteller å velge mellom innen en radius på 5 km.

Meny