Leiebil Cognac

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cognac

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cognac

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cognac fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cognac gjennom oss.

Cognac guide

Bilutleie Cognac
Leiebil Cognac

Cognac ligger syd-vest i Frankrike ved elven Carente, 97 km nord for Bordeaux. Selve byen har 21.900 innbyggere (2002). Byen er midtpunkt for tilvirkning og eksport av konjakk. Man kan  besøke «Musée des Artes du Cognac» – et moderne, interaktivt museum som både viser byens historie og hvordan konjakken blir fremstilt. I tillegg kan man besøke vingårder i området,  konjakk-kjellere og destillerier. Et kongelig slott, «Château de Cognac»,  er  nesten 1000 år gammelt og ble opprinnelig bygget som festning. I år 1450 bestemte greven Jean de Valois seg for å gjøre bygningen til sin bolig, så festningen ble bygget om til et slott. I dag  har det en aktiv konjakk-produksjon, og slottet har vinkjeller med muligheter for prøvesmaking av konjakken. Slottet har en unik beliggenhet og utforming og er virkelig verdt et besøk.

Andre turistattraksjoner er Gamlebyen (Le vieux Cognac), et område med mange vakre og gamle bindingsverkshus. Disse ble bygget mellom 1500-  og 1800-tallet. Gamlebyen har trange smug og spesielle småbutikker. Det kan også nevnes at turister ofte leier båt  i Cognac for å oppleve den vakre elven Carente.