Leiebil Cognac

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Cognac

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Cognac

Finn beste pris på bilutleie i Cognac ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Cognac. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Cognac guide

Bilutleie Cognac

Leiebil Cognac

Cognac ligger syd-vest i Frankrike ved elven Carente, 97 km nord for Bordeaux. Selve byen har 21.900 innbyggere (2002). Byen er midtpunkt for tilvirkning og eksport av konjakk. Man kan  besøke «Musée des Artes du Cognac» – et moderne, interaktivt museum som både viser byens historie og hvordan konjakken blir fremstilt. I tillegg kan man besøke vingårder i området,  konjakk-kjellere og destillerier. Et kongelig slott, «Château de Cognac»,  er  nesten 1000 år gammelt og ble opprinnelig bygget som festning. I år 1450 bestemte greven Jean de Valois seg for å gjøre bygningen til sin bolig, så festningen ble bygget om til et slott. I dag  har det en aktiv konjakk-produksjon, og slottet har vinkjeller med muligheter for prøvesmaking av konjakken. Slottet har en unik beliggenhet og utforming og er virkelig verdt et besøk.

Andre turistattraksjoner er Gamlebyen (Le vieux Cognac), et område med mange vakre og gamle bindingsverkshus. Disse ble bygget mellom 1500-  og 1800-tallet. Gamlebyen har trange smug og spesielle småbutikker. Det kan også nevnes at turister ofte leier båt  i Cognac for å oppleve den vakre elven Carente.

Meny