Leiebil Rennes Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rennes Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rennes Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rennes Lufthavn gjennom oss.

Rennes Lufthavn guide

Bilutleie Rennes Lufthavn
Leiebil Rennes Lufthavn

Rennes Airport – St. Jaques (RNS) ligger 9 km sørvest for sentrum av byen Rennes, og er en liten internasjonal flyplass. Lufthavnen heter på fransk «Aéroport de Rennes – St. Jaques» – og ligger ved tettstedet Saint Jaques de la Lande, som har omlag 10.000 innbyggere (2009).

Rennes Lufthavn ble åpnet i 1933, og har 1 terminalbygning. Fasiliteter på flyplass-terminalen er restaurant/café/bar, informasjons-disk, aviskiosk, salgsautomater, minibank samt forretningssenter.
Det finnes ingen hoteller på selve flyplass-området.

Flyselskapene Air France, Air Lingues, Flybe og Chalair Avation har direkteruter  fra Rennes Lufthavn til inn- og utland, bl.a. til Storbritannia og til de fleste større franske byer.
Det er også sesongmessige flyruter fra Rennes Lufthavn til Korsika, Kreta, Marokko m.fl.

For å komme seg inn til Rennes sentrum, kan man benytte buss eller taxi. I tillegg har 5 anerkjente leiebilfirmaer sine filialer i terminalbygningen – deriblant Avis, Hertz, Sixt og Europcar.