Leiebil Rennes

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Rennes

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Rennes

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Rennes fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Rennes gjennom oss.

Rennes guide

Bilutleie Rennes
Leiebil Rennes

Rennes ligger nordvest i Frankrike, og er hovedby i regionen Bretagne. Byen tilhører departementet Ille-et-Vilaine, og ligger der elvene Ille og Vilaine møtes. Rennes har omlag 210.000 innbyggere (2009).

Rennes er et viktig kultur- og handelssentrum, og dessuten et viktig kommunikasjonssentrum – da både hovedvei og jernbanen mellom Paris og Brest går gjennom byen.

Rennes ble omtrent totalskadet av brann i 1720, og de eneste bygningene som overlevde brannen er det imponerende Justispalasset fra 1654 samt rådhuset fra 1700-tallet – med tårn og paviljonger.

Andre populære severdigheter i byen er bl.a. Domkirken St. Pierre fra 1845,  den vakre parken «Jardin du Thabor» – med både rosehage og botanisk hage, samt «Space Science» – et senter med planetarium og interaktive utstillinger for hele familien.

Kunstinteresserte bør besøke «Musée des beaux-arts» i Rennes, som er et kunstmuseum med  skulpturer og malerier fra 1300-tallet og frem til 1800-tallet. I utstillingen finnes verk av Picasso, Gaugin, Dufy og Rubens.

Byens flyplass – Rennes Airport – St. Jacques – ligger 9 km sørvest for sentrum.