Leiebil Marokko

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Marokko

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Marokko

Finn beste pris på bilutleie i Marokko ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Marokko. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Marokko guide

Bilutleie Marokko

Leiebil Marokko

Marokko et kongedømme som ligger nordvest på det afrikanske kontinentet. Landet har kystlinje mot Atlanterhavet i vest og mot Middelhavet i nord. Ellers har Marokko felles grense med Algerie og Vest-Sahara, som har vært under marokkansk okkupasjon siden 1976. Marokko har et samlet folketall på om lag 31,6 millioner (2010).

Hovedstaden Rabat har 1,7 millioner innbyggere, mens landets største by, Casablanca, har et innbyggertall på 3,1 millioner. Andre byer med over en million innbyggere er Marrakech og Fès. Viktige byer er også Tanger (der man kan se over Gibraltar-stredet til Spania) og feriebyen Agadir ved Atlanterhavs-kysten.

Landskapet i Marokko er dominert at to store fjellkjeder – Rif-fjellene i nord ved Middelhavet og Atlas-fjellene som strekker seg diagonalt fra sørvest til nordøst. Mot Atlanterhavs-kysten er det relativt flatt.

Blant de viktigste attraksjonene i Marokko er de gamle bydelene – medinaen – som finnes  bl.a. i Marrakech og Fès med sine spennende markeder, basarer og trange, labyrintaktige gater. Markedet i Fès er et av verdens største i sitt slag, og står derfor også på UNESCOs verdensarvliste. Ellers er det flere populære feriesteder ved Atlanterhavet, hvorav Agadir er den best besøkte badebyen.

Marokkos største flyplass er Muhammed V International Airport ved Casablanca. Andre viktige flyplasser er Ibn Batouta International Airport i Tanger og Menara International Airport i Marrakech.

Meny