Leiebil Marokko

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Marokko

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Marokko

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Marokko fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Marokko gjennom oss.

Marokko guide

Bilutleie Marokko
Leiebil Marokko

Marokko et kongedømme som ligger nordvest på det afrikanske kontinentet. Landet har kystlinje mot Atlanterhavet i vest og mot Middelhavet i nord. Ellers har Marokko felles grense med Algerie og Vest-Sahara, som har vært under marokkansk okkupasjon siden 1976. Marokko har et samlet folketall på om lag 31,6 millioner (2010).

Hovedstaden Rabat har 1,7 millioner innbyggere, mens landets største by, Casablanca, har et innbyggertall på 3,1 millioner. Andre byer med over en million innbyggere er Marrakech og Fès. Viktige byer er også Tanger (der man kan se over Gibraltar-stredet til Spania) og feriebyen Agadir ved Atlanterhavs-kysten.

Landskapet i Marokko er dominert at to store fjellkjeder – Rif-fjellene i nord ved Middelhavet og Atlas-fjellene som strekker seg diagonalt fra sørvest til nordøst. Mot Atlanterhavs-kysten er det relativt flatt.

Blant de viktigste attraksjonene i Marokko er de gamle bydelene – medinaen – som finnes  bl.a. i Marrakech og Fès med sine spennende markeder, basarer og trange, labyrintaktige gater. Markedet i Fès er et av verdens største i sitt slag, og står derfor også på UNESCOs verdensarvliste. Ellers er det flere populære feriesteder ved Atlanterhavet, hvorav Agadir er den best besøkte badebyen.

Marokkos største flyplass er Muhammed V International Airport ved Casablanca. Andre viktige flyplasser er Ibn Batouta International Airport i Tanger og Menara International Airport i Marrakech.