Leiebil Agadir Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Agadir Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Agadir Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Agadir Lufthavn gjennom oss.

Agadir Lufthavn guide

Bilutleie Agadir Lufthavn
Leiebil Agadir Lufthavn

Agadir Al-Massira International Airport (AGA) ligger 27 km sørøst for byen Agadir, i nærheten av den marokkanske Atlanterhavskysten. Omtrent 1 million passasjerer benytter denne flyplassen hvert år.

De internasjonale flyselskapene British Airways og Virgin Express har flyruter til og fra Agadir. Ellers er det et stort antall andre nasjonale og internasjonale flyselskaper som også har faste ruter fra Agadir Lufthavn til en rekke destinasjoner, først og fremst i Europa.

Blant fasilitetene på flyplassen er det banktjenester (bl.a.valutaveksling og minibank), postkontor, noen butikker, kafeteria og kiosker. Man har ellers tilgang på trådløst internett – og i terminalbygget er det også en VIP-lounge.

For å komme seg fra flyplassen til Agadir sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Om man øsnker å leie bil er internasjonale utleiebyråer som bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt representert på flyplassen.

Det er ingen hoteller på flyplassområdet, men tilbudet i selve Agadir er svært godt.