Leiebil Fez Lufthavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Marokko
  4. chevron_right
  5. Leiebil Fez Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Fez Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Fez Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Fez Lufthavn gjennom oss.

Fez Lufthavn guide

Bilutleie Fez Lufthavn
Leiebil Fez Lufthavn

Fez-Saïss Airport (FEZ) er en internasjonal flyplass som ligger 13 km sør for Fez sentrum i nordlige Marokko – omlag 580 m.o.h. Flyplassen betjener ca. 700.000 passasjerer i året.

Fez-Saïss Airport har to terminaler. Fra flyplassen går det direktefly til 18 destinasjoner i 6 land i Europa. Et av de største flyselskapene som flyr til/fra Fez, er Ryanair –  som har flere ruter til bl.a. Spania, Italia, Frankrike, Tyskland og Storbritannia.
Fasiliteter ved Fez Lufthavn består av to restauranter, en ordinær kiosk og en taxfree-kiosk  – i tillegg til to banker/vekslingsbyråer. Det er imidlertid ingen butikker i terminalbygningene. Det er heller ingen hoteller på flyplassområdet, men tilbudet i Fez er variert og godt.
For å komme seg fra flyplassen til Fez sentrum, kan man benytte buss eller taxi.
Ønsker man å leie bil i Fez, er flere av de store internasjonale utleiebyråene representert på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt. Dersom man bestiller leiebilen før avreise til Marokko, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.