Leiebil Casablanca Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Casablanca Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Casablanca Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Casablanca Lufthavn gjennom oss.

Casablanca Lufthavn guide

Bilutleie Casablanca Lufthavn

Leiebil Casablanca Lufthavn

Casablanca Mohammed V International Airport, er Marokkos største lufthavn. Den ligger 30 km sørøst for Casablanca sentrum – og betjener nesten 6,5 millioner passasjerer årlig. Den er oppkalt etter Marokkos tidligere konge, Mohammed V.

Flyplassen ble opprinnelig bygget rundt 1950, men hadde de første årene beskjeden kapasitet.  I 2007 ble den imidlertid utvidet med to nye terminaler – og har siden da vært hovedflyplass for denne delen av Marokko.

Det er flere flyselskaper som har fast base på Casablanca Lufthavn  – deriblant Marokkos nasjonale flyselskab Royal Air Maroc, samt selskapene Jet4you, Air Arabia Maroc og Regional Air Lines. Det er direkteruter herfra til en rekke internasjonale destinasjoner – først og fremst i Europa og Afrika, men også i Asia.

For å komme seg fra flyplassen til Casablanca sentrum, kan man benytte enten buss, taxi eller tog. Toget går fra stasjonen under terminal 1 hver time. Ønsker man å leie bil, finner man kontorene til de internasjonale utleiebyråene Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty på flyplassen.

Når det gjelder publikumsfasiliteter ved Casablanca Lufthavn, så finnes det et godt utvalg av restauranter, snackbarer og kafeer. Butikk-utvalget er også relativt bredt og internasjonalt. I den sentrale hallen er det et lite senter som tilbyr fax, kopiering og datamaskiner med internett-tilgang. Det finnes dessuten et møterom her, som har plass til 70 personer.

Casablanca Mohammed V International Airport har to flyplasshoteller, Atlas Hotel (3-stjerners) og et hotell innenfor transitt-området i terminal 2, som tilbyr rom for kortvarig opphold kun til transitt-passasjerer.

Meny