Leiebil Casablanca Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Casablanca Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Casablanca Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Casablanca Lufthavn gjennom oss.

Casablanca Lufthavn guide

Bilutleie Casablanca Lufthavn
Leiebil Casablanca Lufthavn

Casablanca Mohammed V International Airport, er Marokkos største lufthavn. Den ligger 30 km sørøst for Casablanca sentrum – og betjener nesten 6,5 millioner passasjerer årlig. Den er oppkalt etter Marokkos tidligere konge, Mohammed V.

Flyplassen ble opprinnelig bygget rundt 1950, men hadde de første årene beskjeden kapasitet.  I 2007 ble den imidlertid utvidet med to nye terminaler – og har siden da vært hovedflyplass for denne delen av Marokko.

Det er flere flyselskaper som har fast base på Casablanca Lufthavn  – deriblant Marokkos nasjonale flyselskab Royal Air Maroc, samt selskapene Jet4you, Air Arabia Maroc og Regional Air Lines. Det er direkteruter herfra til en rekke internasjonale destinasjoner – først og fremst i Europa og Afrika, men også i Asia.

For å komme seg fra flyplassen til Casablanca sentrum, kan man benytte enten buss, taxi eller tog. Toget går fra stasjonen under terminal 1 hver time. Ønsker man å leie bil, finner man kontorene til de internasjonale utleiebyråene Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty på flyplassen.

Når det gjelder publikumsfasiliteter ved Casablanca Lufthavn, så finnes det et godt utvalg av restauranter, snackbarer og kafeer. Butikk-utvalget er også relativt bredt og internasjonalt. I den sentrale hallen er det et lite senter som tilbyr fax, kopiering og datamaskiner med internett-tilgang. Det finnes dessuten et møterom her, som har plass til 70 personer.

Casablanca Mohammed V International Airport har to flyplasshoteller, Atlas Hotel (3-stjerners) og et hotell innenfor transitt-området i terminal 2, som tilbyr rom for kortvarig opphold kun til transitt-passasjerer.