Leiebil Sveits

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sveits

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Sveits

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sveits fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sveits gjennom oss.

Sveits guide

Bilutleie Sveits

Leiebil Sveits

Sveits ligger i Sentral-Europa, og har 7,6 millioner innbyggere (2010). Sveits er en innlandsstat, og grenser mot Tyskland i nord, mot Frankrike i vest, mot Italia i sør samt mot Østerrike og Lichtenstein i øst.

Sveits er et fjellrikt land, og fjellkjeden Alpene dominerer 2/3 av landarealet – først og fremst i sør og sørøst. Høyeste fjell i Sveits er Dom, som måler 4545 m.o.h. Landet er berømt for sine karakteristiske alpelandsbyer – som er populære vintersportssteder.

Sveits er et multikulturelt samfunn, og landets offisielle språk er tysk, fransk og italiensk. Klimamessig finner man en kontinental værtype i nordlige deler av landet og et mer arktisk klima i de høyeste deler av Alpene. Helt sør i landet er det middelhavsklima som dominerer.

Som kjent er Sveits et av verdens rikeste land, og turisme er viktigste inntektskilde. På grunn av sin sentrale beliggenhet i Europa og landets vakre landskap, er Sveits en populær destinasjon hele året.

Til tross for at Bern er hovedstaden i Sveits, er det Zürich som er landets største by og viktigste kulturelle sentrum. Zürich (372.000 innbyggere) ligger nord i landet, og her finner man bl.a. Nasjonalmuseet, operahuset og de internasjonale finansbankene. Litt utenfor Zürich ligger de kjente vintersportsstedene St. Moritz og Davis.

Hovedstaden Bern har 131.000 innbyggere (2010), og er landets 4. største by etter Zürich, Genève og Basel. Bern har bevart sin middelalderstruktur, og byens historiske sentrum står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Hovedflyplassen i Sveits er Zürich Airport, og landets nest største lufthavn er Genève International Airport.

Destinasjoner

Meny