Leiebil Sveits

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Sveits

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Sveits

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Sveits fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Sveits gjennom oss.

Sveits guide

Bilutleie Sveits
Leiebil Sveits

Sveits ligger i Sentral-Europa, og har 7,6 millioner innbyggere (2010). Sveits er en innlandsstat, og grenser mot Tyskland i nord, mot Frankrike i vest, mot Italia i sør samt mot Østerrike og Lichtenstein i øst.

Sveits er et fjellrikt land, og fjellkjeden Alpene dominerer 2/3 av landarealet – først og fremst i sør og sørøst. Høyeste fjell i Sveits er Dom, som måler 4545 m.o.h. Landet er berømt for sine karakteristiske alpelandsbyer – som er populære vintersportssteder.

Sveits er et multikulturelt samfunn, og landets offisielle språk er tysk, fransk og italiensk. Klimamessig finner man en kontinental værtype i nordlige deler av landet og et mer arktisk klima i de høyeste deler av Alpene. Helt sør i landet er det middelhavsklima som dominerer.

Som kjent er Sveits et av verdens rikeste land, og turisme er viktigste inntektskilde. På grunn av sin sentrale beliggenhet i Europa og landets vakre landskap, er Sveits en populær destinasjon hele året.

Til tross for at Bern er hovedstaden i Sveits, er det Zürich som er landets største by og viktigste kulturelle sentrum. Zürich (372.000 innbyggere) ligger nord i landet, og her finner man bl.a. Nasjonalmuseet, operahuset og de internasjonale finansbankene. Litt utenfor Zürich ligger de kjente vintersportsstedene St. Moritz og Davis.

Hovedstaden Bern har 131.000 innbyggere (2010), og er landets 4. største by etter Zürich, Genève og Basel. Bern har bevart sin middelalderstruktur, og byens historiske sentrum står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Hovedflyplassen i Sveits er Zürich Airport, og landets nest største lufthavn er Genève International Airport.

Destinasjoner