Leiebil Østerrike

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Østerrike

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Østerrike fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Østerrike gjennom oss.

Østerrike guide

Bilutleie Østerrike

Leiebil Østerrike

Østerrike ligger i Sentral-Europa, og er en forbundsstat som består av ni delstater med egen administrasjon. Folketallet i Østerrike er på rundt 8,3 millioner (2010) –  hvorav 1,7 millioner er bosatt i hovedstaden Wien.

Andre større byer i Østerrike er Graz, Linz, Salzburg og Innsbruck.

Østerrike er omgitt av en rekke naboland – og grenser i vest mot Liechtenstein og Sveits, i sør mot Italia og Slovenia, i øst mot Ungarn og Slovakia og i nord mot Tyskland og Tsjekkia. Landets offisielle språket er tysk, men dialektene kan være vanskelige å forstå for turister, selv om de behersker standard tysk.

Naturen i Østerrike er dominert av fjell, og Alpene dekker de vestlige og sørlige delene av landet. Her når de høyeste toppene på østerriksk side opp i rundt 3.800 m.o.h.

Østerrikes er kjent som et land med mange viktige bidrag til europeisk kulturhistorie – særlig innenfor klassisk musikk. Kjente komponister som Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Gustav Mahler og Johann Strauss var alle østerrikere. Også Ludwig van Beethoven bodde mange år i Østerrike. Wien har særlig mye å by på innenfor kunst og kultur. Det samme har Salzburg.

Ellers er Østerrike også et populært vintersportsland – og alpebyen Innsbruck er vært et eldorado for skientusiaster helt siden vinter-OL ble arrangert der i 1964.

Østerrikes hovedflyplass er Wien International Airport, som ligger ca. 18 km fra sentrum. Landets nest største flyplass er Salzburg Airport –  W. A. Mozart.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner

Meny