Leiebil Graz Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Graz Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Graz Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Graz Lufthavn gjennom oss.

Graz Lufthavn guide

Bilutleie Graz Lufthavn
Leiebil Graz Lufthavn

Graz Airport (GRZ) ligger sørøst i Østerrike – om lag 10 km sør for Graz sentrum. Dette er den 3. største flyplassen i landet.

Graz Lufthavn ble innviet i 1925, og fikk internasjonale flyruter i 1951. Flyplassen har idag 2 terminalbygninger, og betjener ca. 1 million passasjerer årlig (2011).

Det er 13 flyselskaper som har nasjonale og internasjonale direkteruter fra Graz Lufthavn til bortimot 35 destinasjoner – deriblant til Berlin, Wien, Düsseldorf, London og Monastir. I tillegg har flyplassen stor chartertrafikk i sommerhalvåret til destinasjoner i Middelhavsområdet.

Det finnes en rekke publikumsfasiliteter på flyplassen – deriblant butikker (også tax-free-butikk), restauranter, caféer, Vip Lounge, informasjons-disk og gratis trådløs internett-tilgang.

Graz Lufthavn er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

For å komme seg fra flyplassen og inn til bysentrum, kan man benytte buss, tog eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Graz, har bilutleiefirmaene Avis, Budget og Sixt sine filialer på flyplassen.

Med leiebil i Graz, kan man ta hyggelige dagsturer og oppdage området omkring byen i sitt eget tempo.