Leiebil Graz

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Østerrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Graz

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Graz

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Graz fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Graz gjennom oss.

Graz guide

Bilutleie Graz
Leiebil Graz

Graz ligger sørøst i Østerrike, og er landets nest største by med om lag 267.000 innbyggere (2012). Byen ligger på  begge sider av elven Mur – ikke langt fra landegrensene til Ungarn og Slovenia. Graz er hovedstad i delstaten Steiermark, og ligger på sørsidene av Alpene.

Graz har er en betydelig industriby med produksjon av bl.a. jern og stål, maskiner, optiske instrumenter, lærvarer og tekstil. Byen er også et viktig trafikknutepunkt. I tillegg har Graz 6 universiteter – der det eldste ble grunnlagt i 1586.

Byen har en rekke museer, teatre, operahus (fra 1899) og kunstgallerier – og ble kåret til Europeisk Kulturhovestad i 2003.

Gamlebyen i Graz står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finner man vakre gater og trange smug, parker og flere historiske kirker – deriblant en gotisk domkirke fra 1400-tallet. Også Leech-kirken fra 1293 anbefales et besøk.

På høyden Schlossberg over sentrum ligger byens berømte klokketårn fra 1500-tallet samt ruiner av en festning fra Karl den Stores tid. Man kan benytte taubane, heis eller trapper for å komme opp hit.

Graz har ellers et apotekmuseum, byhistorisk museum, jernbanemuseum samt flere parker og grøntarealer.

Graz Airport ligger 10 km sør for sentrum, og er en internasjonal flyplass.