Leiebil Slovenia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Slovenia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Slovenia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Slovenia gjennom oss.

Slovenia guide

Bilutleie Slovenia
Leiebil Slovenia

Slovenia (slovensk: Slovenija)  ligger i den sørlige delen av Sentral-Europa, og var tidligere en del av den føderale republikken Jugoslavia. Landet har felles grense med Italia, Kroatia, Ungarn og Østerrike – og har i tillegg kystlinje mot Adriaterhavet i sørvest. Innbyggertallet er relativt beskjedent –  Om lag 2 millioner (2010).

Hovedstad og største by i Slovenia er Ljubljana, som har ca. 271.000 innbyggere (2008). Andre viktige byer er Maribor og Kranj. Den lille byen Ptuj må også nevnes, som med røtter helt tilbake til oldtiden er Slovenias eldste.

Det viktigste turistdestinasjonene i Slovenia er hovedstaden Ljubljana med sine mange vakre broer og sitt imponerende middelalderslott. Ellers har landet store, fredede naturområder, samt en rekke populære spa-sentre og kurbad. En av de tradisjonsrike kurbad-byene er Portoroz ved Adriaterhavet, som også har innbydene strandområder.

Ljubljana Joze Pucnik International Airport, som ligger 26 km nord for hovedstaden, er Slovenias hovedflyplass.